FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνές Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: Πέρασε τα 5,70μ. ο Καραλής

Ημερομηνία: 28-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής στη διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας, το οποίο διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Καλλιθέας την Τετάρτη στο στάδιο “Γρηγόρης Λαμπράκης”.

Ο Πυργιώτης αθλητής ξεπέρασε τα 5,70μ. και βελτίωσε την φετινή του επίδοση που ήταν 5,56 μέτρα. Παράλληλα, ο 21χρονος αθλητής έδειξε να βρίσκει και πάλι τον ρυθμό του ενόψει των σημαντικών διοργανώσεων του ανοιχτού, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23 και φυσικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Καραλής ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,25μ., 5,40 μ., 5,60μ. και με τη δεύτερη τα 5,70μ., ενώ έπειτα απέτυχε στα 5,81μ., στην προσπάθεια του να πιάσει το ολυμπιακό όριο.

Ο Καραλής έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, τον οποίο τον κράτησε πίσω για περισσότερο από δύο μήνες. «Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, καθώς είχε πολλή ζέστη. Παρόλα αυτά σήμερα πέτυχα πολύ καλή επίδοση και έδειξα να βρίσκω τον ρυθμό μου. Οι προσπάθειες στα 5,81μ. είχαν τεχνικά λάθη, παρόλα αυτά νομίζω σύντομα πως θα είμαι σε θέση να προσεγγίσω αυτά τα ύψη. Ένιωθα καλά και έτοιμος να επιστρέψω σε μεγάλα άλματα», είπε ο Καραλής, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. Την δεύτερη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο Πέτρος Χατζίου με 5,55μ. επίδοση που αποτελεί απόλυτο ατομικό του ρεκόρ. Ο Αντώνης Σάντας ήταν τρίτος στο σημερινό αγώνα με άλμα στα 5,25μ. επίδοση που αποτελεί όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό, αφού είχε 5,21μέτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος