FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνές Ιστορικό Ράλυ Tour du Peloponnese: Στην Ανδρίτσαινα σήμερα το μεσημέρι τα κλασικά αυτοκίνητα

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Πιστό στο ραντεβού του και φέτος το Διεθνές Ιστορικό Ράλυ Tour du Peloponnese | Πέρασμα από Ανδρίτσαινα περιλαμβάνει το πρόγραμμα και υποδοχή από Σύλλογο Νέων Ανδρίτσαινας και #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Για μια χρονιά ακόμη η Αρχαία Ολυμπία θα αποτελέσει την αφετηρία ενός σημαντικού αγώνα ιστορικών αυτοκινήτων, καθώς διοργανώνεται και φέτος το 7ο Tour du Peloponnese, στο οποίο συμμετέχουν σχεδόν πενήντα πληρώματα, κυρίως διεθνή αλλά και Ελληνικά.

Τον αγώνα διοργανώνει η ΕΛΙΑ (Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου) με την αρωγή του συλλόγου «ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ» και τη συνεργασία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 11πμ, θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση μπροστά από το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής. Οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς την Καρύταινα με τελικό προορισμό την Σπάρτη και τον Μυστρά, αγωνιζόμενοι σε 4 ειδικές διαδρομές.

Στο ενδιάμεσο και περίπου στις 13:00 τα ιστορικά αυτοκίνητα θα διασχίσουν την Ανδρίτσαινα όπου θα λάβει χώρα υποδοχή από το Σύλλογο Νέων Ανδρίτσαινας ενώ θα υπάρχουν και 2 photo spot ένα στου Σέκουλα και ένα στην Ανδρίτσαινα για τη φωτογράφιση των οχημάτων, χορηγία του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος