FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχ. Ολυμπίας: Αλληλεγγύη μέσω της Τέχνης

Ημερομηνία: 25-08-2020 | Συντάκτης:
Φωτογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου

Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, που προσέφεραν οι θεατές αντί εισιτηρίου για την παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, την Παρασκευή 21 Αυγούστου, στο Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα), συγκεντρώθηκαν από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για τις κοινωνικές του δομές.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου καθώς και τον πολιτιστικό σύλλογο Collectiva Artenativa – Κολεκτίβα Αρτενατίβα, συγκέντρωσε στην είσοδο του θεάτρου τα προσφερόμενα προϊόντα, καθώς οι θεατές ανταποκρίθηκαν με θέρμη σ’ αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης. Να σημειωθεί ότι η είσοδος για το κοινό ήταν δωρεάν, με την προαιρετική επίκληση προς όσους είχαν τη δυνατότητα για προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

trofima 2 olu

Το Κέντρο Κοινότητας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α.Ο. κο Δημήτριο Κωσταριά, για την πολύτιμη και άριστη συνεργασία, την κοινωνική ευαισθησία, το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Ευχαριστεί επίσης όσους ήταν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και κυρίως τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη οικονομικά αδύναμων ατόμων και ευάλωτων νοικοκυριών του Δήμου.

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: one or more people, people standing, people sitting and outdoor

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: indoor


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος