FOLLOW US: facebook twitter

Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους: Έρχεσαι εθελοντής;

Ημερομηνία: 19-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Εκπαίδευση, Νέα

Έρχεσαι εθελοντής; Έχουμε πολλά να κάνουμε!


Με το φετινό Φεστιβάλ προ των πυλών χρειαζόμαστε ενισχύσεις! Θέλεις να έρθεις να μας βοηθήσεις; Αν είσαι 18+ να μερικά από τα καθήκοντα που θα μπορούσες να αναλάβεις (στον Πύργο πάντα!):

Μερικά από τα καθήκοντα των εθελοντών είναι τα εξής:
• Παρουσιάσεις: αναλαμβάνουν την υποδοχή των σχολείων της περιοχής και την παρουσίαση των ταινιών. Ακολουθεί συζήτηση με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. (Πρωινές βάρδιες).
• Αίθουσες προβολής: Στις αρμοδιότητες των εθελοντών είναι ο έλεγχος των εισιτηρίων και των απαραίτητων πιστοποιητικών, η φροντίδα για την ομαλή είσοδο/έξοδο του κοινού, η ταξιθεσία, η εποπτεία των αιθουσών κατά τη διάρκεια των προβολών και ο ανεφοδιασμός των αιθουσών με προωθητικό υλικό (πρόγραμμα προβολών, αφίσες κλπ.). (Πρωινές και απογευματινές βάρδιες).
• Κίνηση φιλοξενουμένων: αναλαμβάνουν τη συνοδεία ομάδων ή μεμονωμένων φιλοξενουμένων κατά τις μετακινήσεις τους στους χώρους εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων (Καλή γνώση της Αγγλικής. Πρωινές και απογευματινές βάρδιες).
• Γραμματεία / Επικοινωνία: Υποστήριξη της Γραμματείας σε διάφορες εργασίες. Οργάνωση και διανομή υλικού στους φιλοξενούμενους, τους χώρους του Φεστιβάλ, συνεργαζόμενους φορείς κ.ά. Έλεγχος και ρύθμιση εισόδου του κοινού στη γραμματεία.
• Εργαστήρια, σεμινάρια, παράλληλες εκδηλώσεις: Υποστήριξη Γραμματείας για την προετοιμασία και διεξαγωγή των τελετών έναρξης και λήξης σε Πύργο και Αμαλιάδα (φροντίδα ταξιθεσίας, εξασφάλιση τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων κλπ.)

Αναλυτικές πληροφορίες στο site μας: https://bit.ly/3aJ7jXE
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 12/11/2021.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος