FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνείς αγωνιστικές δράσεις των αθλητών του Τιτάν Πύργου

Ημερομηνία: 18-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Παλαιστικός σύλλογος Πύργου “ΤΙΤΑΝ” συνεχίζει το αγωνιστικό του πρόγραμμα με τους αθλητές του μέσα στο Καλοκαίρι του 2019.

Μετά την επιτυχημένη χρόνια των αθλητών του Τιτάν που αγωνίστηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα  ήρθε η ώρα και των διεθνών διοργανώσεων.

Να θυμηθούμε πως ο Σύλλογος της Ηλείας κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα πανκορασίδων και την 2η θέση στις Κορασίδες αλλά εδώ εκκρεμεί (μετά από ένσταση αντικανονικής συμμετοχής)μια απόφαση της ΕΛΟΠ η οποία πιθανόν να φέρει και το πρωτάθλημα κορασίδων στον Πύργο. Τα αγόρια στις ηλικίες U15 κατατάγηκαν στην 5η θέση τις Ελλάδας . Ας δούμε όμως τι έρχεται μπροστά για τους Ηλείους αθλητές μας.

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 ελευθέρας Πάλης: θα λάβουν μέρος οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Παπαδάτου Όλγα 54κιλά και Κολιτσοπούλου Ιόλη 62κιλά.  Οι Αγώνες θα διαξευχθούν στην Κρακοβία στις 27-29 Ιουνίου υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Πάλης.

Οι αθλήτριες του Πύργου κρίθηκε απαραίτητο να προετοιμαστούν σε ιδανικές συνθήκες μαζί με άλλες αθλήτριες της Εθνικής ομάδας ώστε να βελτιώσουν το επίπεδο τους, σε προπονητικό καμπ στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο στην Κομοτηνή,  υπό την επίβλεψη του καθηγητή φ.α. Ιωάννη Μπάρμπα, του προπονητή από την Ossetia Vano Chertkoev και του Αλέξη Κολιτσόπουλου.

Το  φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς αγωνίζονται οι δυο καλύτεροι αθλητές κάθε χώρας.

Για οικονομικούς λόγους δεν θα λάβουν μέρος στα Πανευρωπαικά πρωταθλήματα οι έξης 6 αθλητές του Τιτάν :    Αρ. Κολιτσόπουλος πρωταθλητής στα 44 κιλά, Παπαδάτος Αδ. 2ος στα 44κιλα,    Π. Σμαρνάκη 2η στα 43 κιλά, Σ. Κρανίτη 2η στα 46 κιλά. Αναστασοπούλου Α. πρωταθλήτρια 43κιλά, Τριανταφυλλοπούλου Ρ. 53κιλά.

Τα έξοδα των αγώνων για τα παιδιά που θα συμμετέχουν καλυφθήκαν κυρίως από τις οικογένειες των αθλητών  του συλλόγου και ιδιωτικές επιχειρήσεις του Πύργου καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία είναι Απών.

O σύλλογος ευχαριστεί για την οικονομική στήριξη τους ιδιώτες επαγγελματίες του Πύργου και νιώθει περήφανος που υπάρχουν άνθρωποι να βοηθούν των αγώνα των αθλητών και ευρύτερα τον αθλητισμό ευχαριστούμε το Mercado Bar, το café Parea,  το café The Monk για την στήριξη τους.

Central European League U15 ελληνορωμαϊκής πάλης 2ος γύρος: θα λάβει μέρος ο Τιταν με τους αθλητές του στο πρωτάθλημα ομάδων για παιδιά κάτω των 15 ετών, στις 4-7 Ιουλίου στο Muntele Mic της Ρουμανίας.

Η μικτή ομάδα του Πύργου είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτό το διασυλλογικό πρωτάθλημα 9 μικτών ομάδων -χωρών που διοργανώνεται σε 5 γύρους σε διάφορες πόλεις χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Το 2018 ο 4ος γύρος διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία . Τα μέλη του Τιτάν Πύργου τόνισαν πόσο σημαντικές είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι αθλητές μας  από τέτοιες κορυφαίες διοργανώσεις και το 2020 στόχος της διοίκησης του Τιτάν είναι  να διοργανωθούν οι τελικοί αγώνες (Final 4 & Play out) στην έδρα του Πύργου.

EUROPEAN OLYMPIC FESTIVAL 2019 BAKU, ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ  21-27 Ιουλίου: Θα λάβει μέρος η Πρωταθλήτρια του ΤΙΤΑΝ Πύργου Παναγιώτα Κωνσταντόπουλου στην κατηγορία των 57 κιλών, με την αποστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής. Είναι η μια από δυο αθλήτριες που θα εκπροσωπήσει την χωρά μας στο άθλημα της γυναικείας ελεύθερης πάλης στην ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα νέων. Οι διοργάνωση είναι στα ολυμπιακά πρότυπα και θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι αθλητές από χώρες της Ευρώπης.

Βαλκανικό Πρωτάθλημα U15 και U17 Βουλγαρία, 4-6 Οκτωβρίου: στόχος του συλλόγου είναι να συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές του όπου έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με την Εθνική Ομάδα Πάλης και είναι οι εξής:

Παμπαίδες :  Αρίωνας Κολιτσόπουλος, Παπαδάτος Αδαμάντιος , Παναγιώτης Στασινόπουλος,

Παγκορασιδες:  Παρασκευή Σμαρνάκη , Σοφία Κρανίτη, Παπαδάτου Όλγα, Κολιτσοπούλου Ιόλη,

Κορασίδες:  Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου, Τριανταφυλλοπούλου Ρουμπίνη.

Συνολικά 9 αθλητές από την ομάδα του Πύργου προτίθεται θα συμμετάσχουν με το Εθνικό μας συγκρότημα στην Βαλκανιάδα του 2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος