FOLLOW US: facebook twitter

Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του πρώτου αυτοκινήτου της Xiaomi

Ημερομηνία: 04-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Οικονομία

Οι πρώτες φωτογραφίες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Xiaomi διέρρευσαν, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες του κινέζικου μοντέλου.

Η Xiaomi, ο κινεζικός γίγαντας στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, πριν σχεδόν δύο χρόνια είχε ανακοινώσει πως θα εισέλθει στον χώρο της αυτοκίνησης (διαβάστε περισσότερα εδώ) μέσω της Xiaomi EV.

Η κινέζικη εταιρία η οποία δεσμεύθηκε να επενδύσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα 10 χρόνια, για την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων φαίνεται πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο ώστε να παρουσιάσει στην αγορά το πρώτο της μοντέλο το οποίο για την ώρα έχει την ονομασία Xiaomi Car ή Xiaomi MS11.

Η παραγωγή του πρωτοτύπου ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο βλέπουμε την έκδοση παραγωγής αυτού, που ονομάζεται όπως προείπαμε Xiaomi Car ή Xiaomi MS11.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου της Xiaomi δεν έχουν γίνει γνωστά ωστόσο οι φήμες λένε πως το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί μπαταρίες της CATL και της BYD, ενώ οι ηλεκτρικοί κινητήρες θα κατασκευάζονται από την ίδια τη Xiaomi.

ΠΗΓΉ: 4troxoi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος