FOLLOW US: facebook twitter

Δίδυμη επιτυχία στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 29-06-2022 | Συντάκτης:

Δημήτρης και Πελαγία Λιβανά

Ο Δημήτρης και η Πελαγία Λιβανά, δίδυμα από την Αμαλιάδα, άριστοι και οι δύο στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, κατάφεραν με κόπο και συστηματικό διάβασμα να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία. Το στόχο τους, τον είχαν θέσει από τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας ως παράδειγμα τον μεγαλύτερο αδελφό τους, που αρίστευσε και αυτός, το δύσκολο λόγω πανδημίας 2020, με την εισαγωγή του στο Σ.Σ.Ε. (Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων). Και για να τον πετύχουν, αφιέρωσαν χρόνο, πολύ χρόνο για διάβασμα, περιορίζοντας μάλιστα και κάποια από τα αγαπημένα τους χόμπι. Σήμερα όμως, καθόλου δεν μετανιώνουν καθώς είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται. «Είμαστε ικανοποιημένοι, για τις βαθμολογίες μας διότι ήταν αποτέλεσμα σκληρής προετοιμασίας και σήμερα οι κόποι μας ανταμείβονται. Δεν ήταν μόνο αυτής της χρονιάς αλλά αποτέλεσμα και των προηγούμενων χρόνων».

Στόχος του Δημήτρη είναι το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Μετσόβιο ενώ της Πελαγίας οι νέες Σχολές Ικάρων και ελπίζουν ότι μετά την ανακοίνωση και των βάσεων θα έχουν καταφέρει να το πετύχουν.

Όπως λένε, ο Δημήτρης χρειάστηκε τα τελευταία χρόνια να περιορίσει το αγαπημένο του άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο, η Πελαγία όμως συνέχισε κανονικά τις προπονήσεις στο στίβο όχι όμως και στο πόλο και το βόλεϊ, καθώς ήθελε να «κερδίσει» χρόνο για διάβασμα. «Είναι μια καινούργια εμπειρία και για τους δυο μας και είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς θα βρεθούμε και με τον αδελφό μας στην Αθήνα, που είναι στη σχολή Ευελπίδων. Μια νέα αρχή για εμάς μόλις ξεκινά και είμαστε χαρούμενοι» λένε και προσθέτουν ότι στην επιτυχία τους αυτή, η οικογένεια τους και η γιαγιά τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο όπως και οι καθηγητές τους στα φροντιστήρια «Ιδιαίτερο» και «Εξέλιξη» αλλά και εκείνοι του σχολείου και θερμά τους ευχαριστούν!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος