FOLLOW US: facebook twitter

Διαβολίτσι-ΠΑΟ Βάρδας 1-0: Άκαπνος και στον Μελιγαλά!

Ημερομηνία: 06-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψε με ήττα από τον Μελιγαλά, εκεί όπου χθες αντιμετώπισε το Διαβολίτσι. Ηττήθηκε με 1-0, μην καταφέρνοντας να σκοράρει σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι. Έτσι, έμεινε στους 8 βαθμούς, στο -3 από τα όρια της ζώνης του υποβιβασμού και είναι εμφανές πως η ισχνή παραγωγικότητα, κρατά την ομάδα πίσω…

Το Διαβολίτσι μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ηλιόπουλο. Από κει και πέρα ο ΠΑΟΒ ανέβηκε πιο ψηλά ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα αν εξαιρέσουμε μια φάση στο 35΄, όταν ο Βασιλόπουλος γύρισε την μπάλα προς τον Σάκη Πλαστουργό, αλλά αυτός δεν πρόλαβε για λίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ, μπήκε επιθετικά και στο 51΄ ο Λαθύρης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπίσα έπιασε το σουτ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Στο 60΄ σουτ του Γουερέ έφυγε λίγο άουτ και στο 62΄ ο Καντούτσης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, σούταρε και έδιωξαν προ της γραμμής της εστίας οι παίκτες του ΠΑΟΒ.

Στο 69΄ μετά από μπαλιά από δεξιά, ο Μπίσα από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε πάνω από τα δοκάρια, σε μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ να ισοφαρίσει.

Στο επόμενο λεπτό το Διαβολίτσι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Δημητρίου για μαρκάρισμα στον Λιόση. Με παίκτη παραπάνω για 20 λεπτά συν τις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΒ δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια καλή φάση για να ισοφαρίσει κι έτσι γνώρισε την τέταρτη ήττα του στο πρωτάθλημα.

 

Διαβολίτσι: Μαρσέλο, Ζόζεφ, Θώδης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Πιτσιλής, Δημητρίου, Πάγια, Ηλιόπουλος, Γουερέ, Μουλιάτος (60’ Τσιγαρίδης).

Βάρδα: Τσεκούρας, Βασιλόπουλος, Καφεντζής (75’ Διονυσόπουλος), Νικολακόπουλος (80’ Θωμάς), Σακελλαρόπουλος, Λιόσης, Τσιρίκος (60’ Θεοδωρόπουλος), Δ.Χ. Πλαστουργός (60’ Φερεκίδης), Μπίσα, Πυρρής, Λαθύρης (80’ Δ.Β. Πλαστουργός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος