FOLLOW US: facebook twitter

Διαβολίτσι-Πανηλειακός 1-1: «Χ»αμένοι βαθμοί ξανά στις καθυστερήσεις

Ημερομηνία: 28-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός όπως και στο Γύθειο ισοφαρίστηκε στο 95ο λεπτό

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός, όπως και στο Γύθειο στην πρεμιέρα, ισοφαρίστηκε στο 95΄ χθες στο γήπεδο του Ασπροχώματος, από το Διαβολίτσι σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ, για την 3η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι «ερυθρόλευκοι» του Θ. Γκάτζιου, που παρατάχθηκαν με τέσσερις βασικές απουσίες (χωρίς Αρσενίδη, Λίμα, Κασμερίδη, Π. Τσίγκρηλα) είχαν προηγηθεί στο 40΄ με τον Λούσκο και στο φινάλε του αγώνα έχασαν άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς, συνολικά 4 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Μια πικρή εξέλιξη για τους «ερυθρόλευκους», που θα μπορούσαν τώρα να έχουν κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να έχουν 9 βαθμούς, σε ισοβαθμία με την πρώτη και χωρίς απώλεια, Ρόδο. Αντ’ αυτού έχουν πέντε…

Το παιχνίδι

Δυνατό και αμφίρροπο ήταν το α΄ ημίχρονο με τον Πανηλειακό να στέκεται καλά αμυντικά. Από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν πιο επιθετικοί και στο 40΄ άνοιξαν το σκορ. Ο Μπάλλας έβγαλε μπαλιά προς τον Λούσκο, ο νεαρός επιθετικός βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Πανηλειακό (0-1). Και μάλιστα στο 44΄ ο Μενσά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Ο Γκανέζος επιτελικός μέσος βγήκε τετ-α-τετ, πλάσαρε και η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Στο β΄ ημίχρονο, ο Πανηλειακός προσπάθησε να κλείσει τους χώρους για να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ και να χτυπήσει στην κόντρα με τους γρήγορους Πεντρίνιο, Λούσκο και Κακόγιαννο που πέρασε στη θέση του Καλομοίρη. Μάλιστα, ο Κακόγιαννος στο 65΄ είχε σουτ από καλή θέση, που απέκρουσε ο Βασιλειάδης, αλλά και ο Πεντρίνιο ένα σουτ δίπλα από τα δοκάρια.

Το Διαβολίτσι στο τελευταίο τέταρτο έγινε πιο πιεστικό, στο 85΄ ο Στραβάκος είχε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση άουτ και εν τέλει η μεσσηνιακή ομάδα ισοφάρισε στο 95ο λεπτό με τον Στραβάκο, από γέμισμα στην περιοχή του Ζαραφέτα και αδράνεια της ερυθρόλευκης άμυνας.

Διαβολίτσι: Βασιλειάδης, Σταματελόπουλος, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Θώδης (65΄ Πάγια), Τσιγαρίδης (57΄ Βέλλης), Μουλιάτος (46΄ Ζαραφέτας), Ηλιόπουλος, Αλεξανδρής (46΄ Γουέσλεϊ), Πιτσιλής, Δημητρίου (46΄ Στραβάκος).

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας, Αντωνιάδης, Μπάλλας, Μπαλός, Πεντρίνιο (75΄ Σίλβα), Μενσά, Καλομοίρης (60΄ Κακόγιαννος), Λούσκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος