FOLLOW US: facebook twitter

ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.: Στο βάθρο Μητρόπουλος, Ταμβάκος

Ημερομηνία: 17-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σπύρος Μητρόπουλος κατέλαβε τη 2η θέση στη SENIOR.

 

Στον 5ο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross που διοργανώθηκε από το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας στην πίστα «Παναγιωτόπουλος Κεραμοποιία» και συμμετείχαν 83 αθλητές, έλαβαν μέρος και 6 αθλητές του σωματείου οι όποιοι και διακρίθηκαν. Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος της κατηγορίας SENIOR, Μητρόπουλος Σπύρος, με υποστηρικτή την MADNESS MOTO, από το Λάττα, με δύο δεύτερες θέσεις και την δεύτερη θέση στο βάθρο κατάφερε δύο αγώνες πριν το τέλος να έχει αυξήσει σημαντικά την διαφορά του από τον επόμενο και μόνο μαθηματικά δεν είναι ακόμα πρωταθλητής της κατηγορίας του.

Ο Χρήστος Ταμβάκος κατετάγη 3ος στην ΜΧ65.

 

Ο Ταμβάκος Χρήστος Παναγιώτης της κατηγορίας ΜΧ65, με υποστηρικτές ΤΑΜΒΑΚΟΣ Αντ/κα Αυτοκινήτων –DKR RAGING-MADNESS MOTO-ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ,  ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου παρά την πτώση του και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος πάρα το ότι δεν έχει αγωνιστεί και στους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο γραμματέας και αθλητής του συλλόγου, Αλεξόπουλος Παναγιώτης στην κατηγορία OPEN, με υποστηρικτές BAKERY SHOP-ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ Δ. ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, με δυο 15ες θέσεις κατέλαβε την 16 θέση του αγώνα. Ευρισκόμενος στο στάδιο της προετοιμασίας έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση δεδομένου ότι ο κύριος σκοπός του είναι το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας.

Ο Κατσάνης Γεώργιος στην ΜΧ2 και υποστηρικτές ΜΟΤΟ ΠΑΡΡΑΣ-ΚΩΣΤΑΝΤΗΝΗΔΗΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΖΑΧΑΡΩ, από τα Καλυβάκια Ηλείας, στον πρώτο του αγώνα για φέτος αφού υπηρετεί τη θητεία του, κατέλαβε την 22η θέση και το μέλλον του ανήκει.

Στην ίδια κατηγορία ο Αποστολάτος Νικόλαος από τον Άγιο Γεώργιο, με υποστηρικτές Service Computing experts-Gyrosguare Citi Food-Bakery shop Αλεξόπουλος, στον παρθενικό του αγώνα κατέλαβε την 24η θέση και σίγουρα η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Τέλος ο Λιβέρης Γιάννης από την Αμαλιάδα και αυτός στην ΜΧ2,  με υποστηρικτή VELOCE CAFÉ,  κατέλαβε την 28η θέση απολαμβάνοντας το χόμπι του.
Το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. ευχαριστεί  όλους τους αθλητές τους για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος