FOLLOW US: facebook twitter

ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.: Motocross N. Ελλάδας την Κυριακή στα Δουνέικα

Ημερομηνία: 08-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπήσει στην πίστα Μotocross Κεραμοποιία Παναγιωτόπουλος, όπου θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Ν. Ελλάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, εάν συνυπολογίσουμε ότι πλήθος αγωνιζομένων προετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες στην πίστα του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. , ένας χώρος από τους καλύτερους που υπάρχουν στην ενδοχώρα, όπου διατηρείται ολοχρονίς σε άριστη κατάσταση για προπόνηση αλλά και αγώνες.

Οι συμμετοχές άνοιξαν και θα κλείσουν την Πέμπτη το βράδυ και οι εκπρόθεσμες την Παρασκευή 11 Οκτώβριου και πέρα από τους πρωταγωνιστές του θεσμού, θα αγωνιστούν και αθλητές που δεν είχαν λάβει μέρος στους προηγουμένους αγώνες, αλλά θα συμμετέχουν και πολλοί τοπικοί αναβάτες. Το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. ευελπιστεί ότι ο αριθμός των συμμετοχών θα φτάσει σε τριψήφιο νούμερο, αντίστοιχα με τον περσινό αγώνα όπου είχαν λάβει μέρος 107 αθλητές.

Έντονη θα είναι και η παρουσία των αθλητών του σωματείου, όπου οι Μούρκος και Χάλας που πρωταγωνιστούν στην ΜΧ1, Κονδυλόπουλος στην OPEN, Μητρόπουλος στην SENIOR, Ταμβάκος στην ΜΧ65 και οι Αλεξόπουλος, Τσορόνης, Αποστολάτος, Ασημακόπουλος, Λιβέρης, Κατσάνης και οι μικροί Τεφάνης και Μάρκος, ίσως και κάποιοι ακόμα, που μετά τον δεύτερο αγώνα έχουν φέρει το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του θεσμού.

Με τον καιρό σύμμαχο (σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ.) αναμένεται η αδρεναλίνη να ανέβει στα ύψη και αθλητές, διοργανωτές και θεατές να απολαύσουν έναν θαυμάσιο αγώνα, που είναι το ζητούμενο. Το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας από καιρό προετοιμάζει τις βελτιώσεις και διαφοροποιήσεις του τερέν, άλλα και των χώρων υποδομών του χώρου, προς τέρψιν αθλητών και θεατών.

Η παρουσία όλων των φίλων του μηχανοκινήτου αθλητισμού (και όχι μόνο) θεωρείται αναγκαία, για να μπορέσει να συνεχιστεί μια μεγάλη προσπάθεια, όπου πέρα από ένα χώρο άθλησης, υπάρχουν και πολλά άλλα οφέλη για τον τόπο μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος