FOLLOW US: facebook twitter

Διαρκής αγώνας για αντιπλημμυρική προστασία – Καθαρισμοί τάφρων στον οδικό άξονα Γαστούνης-Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 01-02-2023 | Συντάκτης:

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ-ΤΟΕΒ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ

Με εντολή του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ.κ. Νίκος Μαφρέδας και Γιάννης Καραμπίνης, συνεχίζουν τις εργασίες καθαρισμού χωμάτινων αποστραγγιστικών τάφρων με την συνδρομή των ΤΟΕΒ Γαστούνης και Μυρτουντίων.

Συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη, οι καθαρισμοί των τάφρων στον οδικό άξονα Γαστούνης Βαρθολομιού με την συνδρομή του ΤΟΕΒ Γαστούνης και τάφρων στο Βαρθολομιό με την συνδρομή του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων.

«Από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ξεκινήσαμε εργασίες καθαρισμού τάφρων κατά μήκος του δρόμου Γαστούνης -Βαρθολομιού καθώς και στο Βαρθολομιό. Μηχανήματα του Δήμου και των ΤΟΕΒ Γαστούνης και Μυρτουνίων εργάζονται σε μια προσπάθεια θωράκισής της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Μαφρέδας και συνέχισε:

«Στόχος του Δημάρχου είναι να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος πρόκλησης ζημιών στις καλλιέργειες, στα ζώα, στις υποδομές και πάνω απ’ όλα να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή. Ευχαριστούμε τους προέδρους των ΤΟΕΒ, τον Δημήτρη Κουλούρη και τον Χρήστο Παλαιολόγο για την άψογη συνεργασία και φυσικά τους εργαζόμενους».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γ. Καραμπίνης δήλωσε: «Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου με εντολή του Δημάρχου εργάζονται ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή ροή των υδάτων και να αποφευχθούν πλημμύρες που θα μπορούσαν προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στις περιουσίες των αγροτών μας. Ο αγώνας για την προστασία από τις πλημμύρες δεν σταματά ποτέ».



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος