FOLLOW US: facebook twitter

Διαψεύδει ο δήμαρχος Πύργου, την Υφυπουργό Παιδείας για τα κρούσματα σε σχολείο

Ημερομηνία: 08-12-2021 | Συντάκτης:

Διαψεύδει με ανάρτηση του ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, την υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή σχετικά με τον ισχυρισμό της πως υπάρχει μόνο ένα κρούσμα covid σε σχολική  μονάδα της πόλης.

Η υφυπουργός απέδωσε στον κ. Αντωνακόπουλο υπερβολική ευαισθησία, χαρακτηρίζοντας την πρόταση του για κλείσιμο του συγκεκριμένου σχολείου υπερβολική και που δεν έχει βάση με τα υπάρχοντα στοιχεία. Μόνο ένα κρούσμα έχει καταγραφεί,  απαντά η υφυπουργός.

Όμως ο δήμαρχος Πύργου επανήλθε και θέτει θέμα σωστής πληροφόρησης της πολιτικής ηγεσίας μιας και αμφισβητεί ότι υπάρχει μόνο ένα κρούσμα. Μάλιστα σε ανάρτηση του υπάρχουν δεκάδες σχόλια από πολίτες που συνηγορούν με την άποψη του σημειώνοντας πως υπάρχουν παραπάνω από ένα κρούσματα.

Τελικά πόσα κρούσματα υπάρχουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα; Είναι υπερβολικός ο κ. Αντωνακόπουλος ή δεν ξέρει τι της γίνεται η κυρία Μακρή;

Να σημειώσουμε πως σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπεία γονέων του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Πύργου και του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου στο γραφείο του.

Στην συνάντηση άκουσε τις απόψεις των γονέων που έχουν αναστατωθεί με τη γεωμετρική πρόοδο των κρουσμάτων κι ενημέρωσε για τις κινήσεις που έχουν γίνει από πλευράς του, όπως και τις επόμενες που ακολουθούν άμεσα.

otavoice.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος