FOLLOW US: facebook twitter

Διαπραγμάτευση για την μεταφορά των μαθητών στις Πανελλήνιες

Ημερομηνία: 05-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας

Με είκοσι επτά  (27) θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για 22η φορά το 2016 , την Δευτέρα 9 Μαΐου.

Από τα σημαντικότερα θέματα στην ημερήσια διάταξη είναι «Ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών δημόσιων σχολείων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμων Αιγιαλείας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων & Ερυμάνθου, Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, με Δ.Χ. Επιβατικό (9/θέσιο ή Ταξί) και Μικρό Λεωφορείο κατά την διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων του τρέχοντος σχολικού έτους 2015-2016» και «Τριμηνιαία Έκθεση Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας του 1ου Τριμήνου οικονομικού έτους 2016»

«Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η πορεία είσπραξης των Εσόδων του Προϋπολογισμού κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους κυμάνθηκε στο 11,42% του διαμορφωμένου προϋπολογισμού, ποσοστό το οποίο θεωρείται σύνηθες για το πρώτο διάστημα του έτους. Το ποσοστό οφείλεται στη σχετικά  ομαλή ροή χρηματοδότησης στις βασικότερες κατηγορίες εσόδων» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος, «ενώ η πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού δαπανών κατ’ αντιστοιχία των εσόδων κατά τους πρώτους τρείς μήνες του έτους κυμαίνονται στο 12,01% για τις τιμολογημένες δαπάνες και στο 10,43% & 10,31% για τις εκκαθαρισμένες και εξοφλημένες δαπάνες, θεωρείται ικανοποιητική διότι, οι λειτουργικές δαπάνες με συντονισμένες ενέργειες παραμένουν σε χαμηλό επίπεδο».

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr, καθώς και στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Αχαΐας.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς, όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση προκειμένου να λάβουν μέρος στις παραπάνω διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος