FOLLOW US: facebook twitter

Διάολε γερνάω…και δεν με νοιάζουν τόσο οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου, αλλά στο μυαλό μου

Ημερομηνία: 05-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

«Δεν θα ‘πρεπε να ‘χεις γεράσει προτού γίνεις σοφός» έλεγε, σοφά, ο Σαίξπηρ, αλλά -πολύ συχνά- η σοφία δεν κάνει παρέα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακάμπτοντας, λοιπόν, το ότι πολλοί θέλησαν να σπάσουν πλάκα με το πώς θα είναι με ρυτίδες και άσπρα μαλλιά  το «φάουλ» στην όλη ιστορία είναι ότι οι περισσότεροι δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι παραχώρησαν στην εν λόγω εφαρμογή τις φωτογραφίες και τα προσωπικά δεδομένα τους. Πίσω από τη μητρική εταιρεία της εφαρμογής, η Wireless Labs -από τη Ρωσία, με αγάπη- δύναται να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας, κατά το δοκούν.

Ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι σε κανέναν δεν υπαγορεύω τι θα κάνει με τον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, ας κατεβάσει όποια εφαρμογή θέλει, εννοείται. Αλλά, σε μια άλλη περίπτωση, γιατί βιάζεστε να μάθετε το  παρακάτω της ζωής σας, γιατί δεν αφήνετε τη φύση να επιδράσει επάνω σας, φροντίζοντας όσο μπορείτε τον εαυτό και τον οργανισμό σας; Δεν φτάνει το άγχος  που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι ανάγκη να φορτωθούμε και από το άγχος του μέλλοντος; Το «τώρα» είναι μια γιορτή και κοίτα να χαρείς αυτό που ζεις και άσε τα μακρόπνοα σχέδια.

Άλλωστε, μέχρι τα γεράματα, τη φυσική φθορά του κορμιού μας, μεσολαβούν πολλά χρόνια ακόμα, χρόνια με δράση, πνεύμα δυνατό και όνειρα – «όσο πιο πολύ γερνάω, τόσο πιο πολύ βλέπω πως το μόνο που δεν εξασθενεί είναι τα όνειρα».

Διάολε, γερνάω – και δεν με νοιάζουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου, αλλά στο μυαλό μου…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος