FOLLOW US: facebook twitter

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου σήμερα και αύριο στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 09-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου2020 θα ξεκινήσει η διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος της «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Λόγω της έκτακτης  ανάγκης της πανδημίας του κορωναϊού που πλήττει την χώρας μας η διανομή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα Κρέστενα, στο ισόγειο του καινούριου Δημαρχείου (όπισθεν κτιρίου), πλατεία Παπαπολυχρονίου, και από την Πέμπτη 9 Ιουλίου2020 έως Παρασκευή 10 Ιουλίου  2020 συγκεκριμένες ώρες  ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού με τους δικαιούχους.

Τα προϊόντα που διανέμονται προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές και χορηγίες τόσο των πολιτών του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων όσο και επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο τηλέφωνο 2625023888, αρμόδιες υπάλληλοι Χρυσούλα Γιαννοκώστα και Σταυρούλα Νικολοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος