FOLLOW US: facebook twitter

Διανομή Επισιτιστικού στην Ολυμπία

Ημερομηνία: 06-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

episitistiki

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας σας ενημερώνει ότι ξεκινάμε εκ νέου διανομή των προϊόντων που έχουμε παραλάβει έως τώρα, για τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής».
Καλούνται οι Ωφελούμενοι όπως προσέλθουν οι ίδιοι ή μέλος της οικογένειά τους, ή μέσω άλλου προσώπου έχοντας εξουσιοδότηση, για την παραλαβή των προϊόντων φέροντας μαζί τους  ενδεικτικά ταυτότητα και ΑΜΚΑ.
Αναφέρουμε ότι η διανομή θα ξεκινήσει από Τετάρτη 8 Ιουνίου  έως Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρες 10:00 έως 14:00 και  στο χώρο της Αποθήκης. (Υπηρεσία Καθαριότητας, δίπλα από την Πυροσβεστική).
Σημείωση: Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να παραλάβουν την ποσότητα που τους αναλογεί για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα σύμφωνα με τον Κανονισμό του όλου Προγράμματος.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας  στο τηλέφωνο: 2624029087. Αρμόδιος αντιδήμαρχος για το πρόγραμμα είναι ο Πέτρος Γιαννακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος