FOLLOW US: facebook twitter

Διανομή ειδών ΤΕΒΑ στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 07-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEADτο οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ότι η διαδικασία διανομής ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής, (προϊόντα καθαρισμού και ατομικής υγιεινής, σχολικές τσάντες κ.λ.π.), αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08/09/2021 και ώρες 09:30 έως 13:30 στο χώρο της Αποθήκης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας πλησίον της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η διαδικασία γίνεται με τη συνδρομή του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Όπως αναφέρει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Ρόη Αντωνοπούλου, «η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσκομίσουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ΑΜΚΑ, και εξουσιοδότηση σε περίπτωση παραλαβής ειδών για λογαριασμό τρίτου. Παρακαλούνται επίσης οι ωφελούμενοι που θα παραλάβουν τα παραπάνω είδη να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκες).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος