FOLLOW US: facebook twitter

Διαμαρτυρία ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηλείας προς το Υπ. Τουρισμού: Διεκδικούν τρία τμήματα μετεκπαίδευσης στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα

Ημερομηνία: 24-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Επιστολή στον Υπουργό Τουρισμό, στην οποία διαμαρτύρονται έντονα για την μην λειτουργία τμημάτων μετεκπαίδευσης ξενοδοχοϋπαλλήλων στα τρία μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ηλείας όπως τους είχε υποσχεθεί η πρώην Υπουργός, απέστειλε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηλείας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«κ. Υπουργέ, Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απαξίωση του Ν.Ηλείας με τρία μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα  ‘’GRECOTEL’’,’ALDEMAR’’ και ‘’ROBINSON’’τα οποία απασχολούν 1200 ξενοδοχοϋπαλλήλους χωρίς την Ολυμπία. Η τ. Υπουργός μας είχε υποσχεθεί ότι την φετινή περίοδο 2019-2020 θα έδινε στο Νομό μας τρία τμήματα μετεκπαίδευσης ξενοδοχοϋπαλλήλων. Διαμαρτυρόμαστε για τη μη τήρηση της υπόσχεσής της και τη μη ενημέρωσής σας γι’αυτό. Παρακαλούμε να μας δώσετε αυτά τα τρία τμήματα επειδή θα ξεκινήσουμε έναν αγώνα με στάσεις εργασίας τόσο στα μεγάλα συγκροτήματα όσο και στην Ολυμπία. Οι διαμαρτυρίες μας θα συνεχιστούν ωσότου δικαιωθούν τα αιτήματά μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος