FOLLOW US: facebook twitter

Διαμαρτυρία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Πύργου: Ζητά την άμεση έναρξη των μαθημάτων και της μεταφοράς των μαθητών

Ημερομηνία: 16-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Την έντονη διαμαρτυρία του, για τη μη έναρξη των μαθημάτων του ΕΕΕΕΚ Πύργου εξαιτίας της μη επίλυσης του θέματος της μεταφοράς των μαθητών με ευθύνη της Περιφέρειας, εκφράζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παναγιώτης Μπόμπας.

Όπως επισημαίνει για άλλη μια φορά οι μαθητές του σχολείου βλέπουν την αδιαφορία της πολιτείας στο αναφαίρετο δικαίωμα τους να πάνε κι αυτά σχολείο, όπως όλα τα άλλα παιδιά  της Ελλάδας. “Για άλλη μια φορά νιώθουν ότι αυτά είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού και όχι με τα ίδια δικαιώματα των άλλων παιδιών. Κάθε χρόνο οι καθ΄υλην αρμόδιοι υπόσχονται ότι θα λυθούν τα προβλήματα του σχολείου και ότι τα παιδιά  αυτά θα έχουν την σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση και κάθε χρόνο βλέπουμε μια νέα εγκατάλειψη. Η δημοτική αρχή ενδιαφέρθηκε και σωστά έπραξε  να μην μπουν τα παιδιά άλλων σχολείων σε λυόμενες αίθουσες  γιατί είναι ακατάλληλες ,  γι αυτό το σχολείο το ΕΕΕΕΚ ΠΥΡΓΟΥ που είναι από την ίδρυση του σε λυόμενες αίθουσες ποιος θα ενδιαφερθεί να γίνει μια μελέτη για ένα νέο σχολείο κατάλληλο γι αυτά τα παιδιά?  Ή οι μαθητές του  ΕΕΕΕΚ ΠΥΡΓΟΥ δεν έχουν ανάγκη από ένα κανονικό σχολείο? Λυπάμαι πολύ γιατί περίμενα το 2020 μια σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση από μια πολιτεία που καυχάται για την σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση των αμεα. Ζητώ την άμεση επίλυση του θέματος της μεταφοράς των μαθητών και της έναρξης των μαθημάτων του σχολείου. Δεν είμαστε πολίτες Β κατηγορίας”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος