FOLLOW US: facebook twitter

«Άλλα συμφωνήσαμε και άλλα έγιναν»: Διαμαρτυρία από το Σωματείο Εστίασης «Διόνυσος Πύργου» προς την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας & την Π.Ε. Ηλείας

Ημερομηνία: 09-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Ζητούν να ενταχθούν στο β΄ πρόγραμμα επιχορήγησης των 20 εκ. Ε της Περιφέρειας

 

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ζητώντας να ενταχθούν στην κατανομή του δευτερου προγράμματος της Περιφέρειας των 20 εκ. ευρώ και τα καταστήματα της εστίασης του Πύργου, ζητά το Σωματείο εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων ΔΙΟΝΥΣΟΣ Πύργου, αναφέροντας σε επιστολή του τα παρακάτω:

«Στην τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία της περιφέρειας Δ Ελλάδας με οικοδεσπότη τον κ. Συρμο και παρουσία ολων των φορέων της περιφέρειας Δ Ελλαδας (εμπορικοί σύλλογοι, σωματεία εστίασης, σωματεία οδηγων ταξί ,οδηγών μεταφορών ,κ.α.)συζητηθηκε για πανω από δυο ωρες πώς θα διανεμηθεί το δεύτερο πρόγραμμα της περιφερειας των 20 εκατομμυρίων. κ αφου τοποθετηθήκαν ολοι,συμφωνήσαμε ολοι πλην ενος,για τα ποσά κ τις δικλείδες που θα πρέπει να πληροί καθε κλαδος-επαγγελματιας, για να ενταχθει στο πρόγραμμα ετσι ωστε να βοηθηθούν οσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες με αυτή την ‘ανάσα’.

Ο ‘πλην ενός’ ζήτησε τα σωματεία της εστίασης να μην μπουν στο πρόγραμμα, λες κ το πρόγραμμα ηταν δικο του ‘η αφορούσε μονο το σύλλογο του,αλλα στο τελος κ αφου ειχε αποχωρήσει, ολοι μα ολοι μείναμε στα συμφωνηθέντα,οσα ειχε πει δηλ.κ ο κ.Συρμος.

Και ενω είχαμε μεταφέρει στα σωματεία μας ολα οσα ειπώθηκαν κ καταλήξαμε ,ηρθε η ωρα των αιτήσεων κ οχι μονο εγινε το χατηρι του ‘πλην ενος’, δηλαδη δεν μπορούσαν να μπουν στο πρόγραμμα οσοι πήραν το 7% της επανεκκινησης  βρεθήκαμε κ ανακόλουθοι στα λεγομενα μας κ κατηγορηθήκαμε οτι ‘πουληθήκαμε’.

Κυριοι,  λαμβανοντας υποψη σας την κατάσταση που βρίσκεται ο κλαδος μας βαλλόμενος 18 μηνες απο την πανδημία τον τελευταίο μηνα απ τις φωτιες, λαμβανοντας υποψη σας οτι οταν έκλεισε η τηλεδιάσκεψη αλλα ειπαμε κ αλλα έγιναν, λαμβανοντας υποψη σας οτι ενα σωματείο με 100 μελη βρεθήκαμε  ανακόλουθο στα μελη του χωρις να ευθύνεται,  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ και  ζηταμε να γινουν οσα συμφωνήσαμε στην διαβουλευση,γιατι δεν εχει κανεις δικαίωμα να επιλεγει ή να αγνοεί το μεγαλύτερο κλάδο τοσο των επαγγελματιών οσο κ του προσωπικού που απασχολεί.

Σε αναμονή της αποδοχής του αιτηματος μας,κ με καθε επιφύλαξη για τυχον κινητοποιήσεις μας»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος