FOLLOW US: facebook twitter

Διαμαρτυρία ΚΚΕ για την Πατρών-Πύργου: Μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς από τη διασταύρωση Βουπρασίας

Ημερομηνία: 12-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με πανό και σημαίες, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στη διασταύρωση της Βουπρασίας, η διαμαρτυρία που οργάνωσαν οι Τομεακές Οργανώσεις Ηλείας και Αχαΐας του ΚΚΕ για την Πατρών Πύργου.

Μέλη του ΚΚΕ, μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς με τα οποία τους ενημέρωναν για τις θέσεις του κόμματος αναφορά με την ανάγκη δημιουργίας του οδικού άξονα Πάτρα- Πύργος χωρίς διόδια και με προστασία του περιβάλλοντος.

«Φτάνει πια η κοροϊδία! Διεκδικούμε σύγχρονα οδικά έργα, ασφαλή, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις του λαού μέσα από έναν κρατικό φορέα κατασκευών στο πλαίσιο μιας άλλης οικονομίας που κίνητρο δεν θα έχει το κέρδος, αλλά την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι ο λαός να πάρει στα χέρια του τα “κλειδιά” της οικονομίας, με τη δική του εξουσία.
Απαιτούμε να υπάρξει νέα χάραξη με σεβασμό στους υπάρχοντες οικισμούς και το περιβάλλον, παρακάμπτοντας τους οικισμούς νότια της Πάτρας και τη λίμνη Καϊάφα.

Να καταργηθούν όλα τα διόδια στους οδικούς άξονες όλης της χώρας και να γίνουν όλα τα έργα υποδομής λαϊκή περιουσία, ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερα και με ασφάλεια ο λαός, χωρίς να πληρώνει χαράτσια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος