FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Διαμαντόπουλος: «Προσωρινά οι δρόμοι μας χωρίζουν»

Ημερομηνία: 21-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

diamantopoulos-kostas

Παραιτήθηκε ο Κ. Διαμαντόπουλος από το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας ενόψει της ανάληψης της θέσης του Διοικητού του Γ.Ν Πύργου

Την παραίτησή του από το Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, υπέβαλλε ενόψει της ανάληψης των νέων του καθηκόντων στη θέση του του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, ο Κώστας Διαμαντόπουλος. Μάλιστα στην επιστολή του προς το Δ.Σ αναφέρει ότι μπορεί  οι δρόμοι τους να χωρίζουν προσωρινά, αλλά το ενδιαφέρον του για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και τους συναδέλφους του παραμένει ζωντανό. Ο κ. Διαμαντόπουλος αναμένει πλέον την δημοσίευση του ΦΕΚ για να ορκιστεί να πιάσει δουλειά!

Στην επιστολή του προς το Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας  αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
η τοποθέτησή μου στη θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας (εκκρεμεί η δημοσίευση σε ΦΕΚ) με υποχρεώνει να υποβάλλω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας στο οποίο από το 2011 ήμουν Γενικός Γραμματέας. Έχοντας εδραία την πεποίθηση ότι η συνδικαλιστική ιδιότητα είναι ασυμβίβαστη με υψηλόβαθμες δημόσιες θέσεις, η παραίτηση είναι μονόδρομος. Παράλληλα θα ήταν άκομψο, παράδοξο και πέραν των προσωπικών μου αξιών o Διοικητής ενός Δημόσιου Νοσοκομείου να εκπροσωπεί συνδικαλιστικά συναδέλφους που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ασκούν ελεύθερο επάγγελμα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εκτίμηση και τη στήριξή σας. Από το 2008 που με τιμήσατε για πρώτη φορά με την ψήφο σας υπερασπίστηκα με πάθος την ενεργό και διαρκή παρουσία του Συλλόγου σε τρία επίπεδα. Στοχευμένη επιστημονική επιμόρφωση, πλατιά κοινωνική δράση, άμεση επαγγελματική ενημέρωση. Δε συμβιβάστηκα με φαινόμενα αλαζονείας, ιδιοκτησιακής αντίληψης και γραφειοκρατικοποίησης του Συλλόγου. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στο ρόλο που μου αναθέσατε. Ο μόνος αδέκαστος κριτής είστε σεις.
Προσωρινά οι δρόμοι μας χωρίζουν. Το ενδιαφέρον μου για το Σύλλογο και τα μέλη του θα παραμείνει ζωντανό. Σταθείτε δίπλα του με τις σκέψεις, τις προτάσεις και την κριτική σας.
Σας ευχαριστώ για όλα.

Κώστας Διαμαντόπουλος
Οδοντίατρος»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος