FOLLOW US: facebook twitter

Διάλεξη στην Γαστούνη για τον καρκίνο του μαστού από την Νατάσα Παζαϊτη-Καραμανλή

Ημερομηνία: 28-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μια διάλεξη στο γνωστικό της αντικείμενο, την  χειρουργική και ολιστική αντιμετώπιση του Καρκίνου και των άλλων παθήσεων του μαστού, θα δώσει στην Γαστούνη τον Μάρτιο, η χειρουργός Νατάσα Παζαϊτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα  Καραμανλή, κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου.

Η διάλεξη που θα αφορά το γνωστικό της αντικείμενο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου και ενόψει της Ημέρας της γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου. Η Νατάσα Παζαϊτη είναι Γενική Χειρουργός και χειρουργός Μαστού, Διευθύντρια σήμερα της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General.  Επίσης έχει δημιουργήσει το Κέντρο Υγείας Μαστού όπου πέραν της χειρουργικής επέμβασης γίνεται  ολιστική επιστημονική αντιμετώπιση του προβλήματος, πλήρη αισθητική αποκατάσταση των μαστών και αναδημιουργία της θηλής μέσω του ιατρικού tattoo θηλής.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος ευχαριστεί την Νατάσα Παζαίτη για την αποδοχή της πρόσκλησης και σημειώνει ότι «ο δήμος Πηνειού την περιμένει με ιδιαίτερη χαρά. Είμαι ευγνώμων για την τιμή που μας κάνει ο υπέροχος αυτός άνθρωπος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος