FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνής διάκριση για τον Γ. Βούκανο!!: Το «Μυστικό τραγούδι του Κάστρου» κατέκτησε το Διεθνές βραβείο International Travel Awards 2021

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:

Όταν στις 27 Αυγούστου ο μουσικοσυνθέτης και καλλιτεχνικός Δ/ντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας- Κυλλήνης Γιώργος Βούκανος  έγραφε  ότι « έγινε το απίστευτο! Μόλις με ειδοποίησαν ότι προκρίθηκα στους φιναλίστ  του International Travel Awards 2021 για το «Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου»  και το Xenios Festival» μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα φανταζόταν λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού ότι θα έφτανε εκεί που  τελικά δεν περίμενε. Στην κορυφή! Βάζοντας ταυτόχρονα το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ στον Παγκόσμιο Χάρτη Τουρισμού!!

Όπως λοιπόν ο ίδιος ανακοίνωσε χθες  σε αναρτησή του στα social media, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του,  τελικά ο στόχος επετεύχθη και το βραβείο ήρθε! :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

“Και έγινε το απίστευτο!! Μετά την ανακοίνωση των φιναλίστ τον Αύγουστο, ήδη ήμουν πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εκεί και δεν περίμενα την συνέχεια. Μια συνέχεια που θεωρούσα απίστευτη για να συμβεί και όμως συνέβει!! Ειδοποιήθηκα ότι βραβεύτηκα στα κορυφαία Διεθνή Βραβεία Τουρισμού στα International Travel Awards 2021, για το Xenios Festival και το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου που γεννήθηκαν μέσα στο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Μαζί με το Ινστιτούτο Τέχνης & Πολιτισμού Melody Spirit και τους αγαπημένους συνεργάτες μου, νιώθουμε την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσουμε αυτή την Διεθνή μας διάκριση και να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την στήριξή σας στις πολιτιστικές μας προτάσεις. Είναι μια συγκινητική στιγμή για μένα προσωπικά και μια δικαίωση για το έργο μου. Αφού ευχαριστήσω τόσο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κοροβέση όσο και τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του, την Εφορεία αρχαιοτήτων Ηλείας με την Προϊσταμένη κα Ερωφίλη Ίρις Κόλλια, την κα Νάνσυ Ράλλη, καθώς και όλα τα Τοπικά ΜΜΕ  της Ηλείας που αγκαλιάζουν με αγάπη την προσπάθεια αυτή όλα αυτά τα χρόνια, νιώθω την μεγάλη ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε  όλους εσάς που στηρίζεται, ακολουθείτε και συμμετέχετε στις δράσεις μας! Άλλωστε η διάκριση αυτή ανήκει σε εσάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί σας το μοναδικό αυτό μουσικό ταξίδι στο πολιτισμό με νέους ορίζοντες και νέες ιδέες που θα μας οδηγήσουν σε μια νέα εποχή εξωστρέφειας και προβολής του τόπου μας. Το Ταξίδι μας στον πολιτισμό συνεχίζεται!!”

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο ότι  ο Γιώργος Βούκανος και οι συνεργάτες του,  έχουν στο ενεργητικό τους μια ακόμα σημαντική βράβευση,  καθώς το καλοκαίρι κατέκτησαν το Βραβείο Tourism Awards 2021 .για το νέο καινοτόμο Xenios Festival – The Host Festival από τα κορυφαία βραβεία Τουρισμού! Το Φεστιβαλ Φιλοξενίας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος