FOLLOW US: facebook twitter

Διακρίσεις για την Aldemar Resorts στα Greek Hospitality Awards 2016

Ημερομηνία: 27-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Οικονομία

aldemar-awards

Δυο χρυσά και ένα αργυρό στη μονάδα της Σκαφιδιάς!

Οκτώ σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος Aldemar Resorts στα Greek Hospitality Awards 2016 την Παρασκευή 22 Απριλίου.
Η τελετή βράβευσης έγινε σε μια ξεχωριστή βραδιά που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα σε συνεργασία με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo.

aldemar-awards2

Στο σύνολό του, ο ξενοδοχειακός όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε 3 χρυσά και 5 αργυρά βραβεία, ξεχωρίζοντας στις κατηγορίες “Best Greek Excellence in Service Hotel & Resort” και “Best Greek Sustainable Hotel & Resort”.

Ειδικότερα, η ξενοδοχειακή μονάδα Aldemar Royal Mare  απέσπασε χρυσό βραβείο  στην κατηγορία “Βest Greek Thalasso Resort”-το οποίο έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες διεθνείς διακρίσεις του Royal Mare Thalasso – που αποτελεί πρότυπο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας με παγκόσμια αναγνώριση, καθώς και το αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Best Greek Hotel & Resort Dining Experience” για τη συστηματική προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της Ελληνικής γαστρονομίας.

aldemar-awards3

Επιπρόσθετα, χρυσή διάκριση έλαβε και το  Aldemar Olympian Village, στις κατηγορίες “Best Greek Beach Resort” και “Best Greek Accessibility Resort” ενώ ξεχώρισε στην κατηγορία “Best Greek Family Resort” αποσπώντας το αργυρό βραβείο στην κατηγορία.

Τέλος, το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Greek All inclusive Hotel &Resort” έλαβε το πλήρως ανακαινισμένο Aldemar Cretan Village.
Ο όμιλος Aldemar Resorts διατηρεί τη δυναμική του και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι  η συλλογική προσπάθεια και ο εν γένει προσανατολισμός προς την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων, τον κατατάσσει μεταξύ των δυναμικότερων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος