FOLLOW US: facebook twitter

Διακοπή ύδρευσης από τον Ερύμανθο

Ημερομηνία: 01-09-2022 | Συντάκτης:

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος Νίκος Κοτσώνης

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί προσωρινά το διυλιστήριο του Ερυμάνθου στο Βασιλάκι εξαιτίας προβλημάτων που διαπιστώθηκαν στην υδροδότηση και στη διύλιση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του ΔΙαβαβθμιδικού Συνδέσμου, Νίκος Κοτσώνης, από προχθές το βράδυ παρατηρήθηκε διακοπή υδροδότησης σε αρκετά σημεία του δικτύου του διυλιστηρίου, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική διακοπή της λειτουργίας του.

«Λόγω των περσινών πυρκαγιών και σε συνάρτηση με τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών στην περιοχή, έφτασαν μαζί με το διυλιζόμενο νερό ,τεράστιες ποσότητες λάσπης καθώς και στάχτης καθιστώντας πολύ δύσκολη έως και αδύνατη τη διύλιση του νερού . Από τις πρώτες πρωινές ώρες καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Ήδη έχουν σταλεί για ανάλυση δείγματα  νερού ώστε να βεβαιωθούμε πως η ποιότητα του,  δεν θα είναι επιβλαβής για τους καταναλωτές αφού το νερό που διυλίζεται τώρα είναι επικίνδυνο για την υγεία.   Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα όσο πιο σύντομα γίνεται,  δεδομένου πως δεν ευθύνεται για αυτό το διυλιστήριο αλλά τα καιρικά φαινόμενα .  Ελπίζουμε να αντιμετωπιστεί άμεσα το  σοβαρό αυτό ζήτημα και να είναι η τελευταία φορά που θα δημιουργηθεί κάτι αντίστοιχο γιατί ο χειμώνας είναι μπροστά μας», ανέφερε ο κ. Κοτσώνης ζητώντας κατανόηση και υπομονή από τους πολίτες, σημειώνοντας ότι θα επανέλθει με νέα αναλυτική ενημέρωση αμέσως μόλις επιστρέψει σε κανονική λειτουργία το διυλιστήριο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος