FOLLOW US: facebook twitter

Διακοσμείστε με στυλ την βεράντα σας!

Ημερομηνία: 07-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Το θέμα του εξωτερικού χώρου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που περνάμε περισσότερο χώρο στη βεράντα μας, θα μας απασχολήσει περισσότερο, γιατί είναι η  εποχή που προετοιμάζουμε την βεράντα ή το μπαλκόνι μας και το ζούμε καθημερινά!. Δημουργείστε λοιπόν την  κατάλληλη διακόσμηση για ν’απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης. Τα έπιπλα rattan,είναι ανθεκτικά και προσφέρουν την άνεση στην βεράντα σας.

Ένας μεγάλος καναπές και το τραπέζι είναι οι πιο ιδανκές προσθήκες για την άνεση των κινήσεων σας.

Φτιάξτε τον δικό σας ανθόκηπο μέσα σε καλάθια πλεχτά σε διαφορετικά μεγέθη.

Ακόμα και σε μια μικρή βεράντα δύο πολυθρόνες rattan και ένα µικρό τραπέζι είναι τα κατάλληλα έπιπλα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Κινηθείτε στα χρώματα του καλοκαιριού. Το μπλε- σιέλ χρώμα στα μαξιλαράκια του καναπέ και τα διακοσμητικά μπλέ κεραμικά θα δώσουν την αντίθεση που χρειάζεται η βεράντα. Τοποθετήστε στα κάγκελα της βεράντας σας, κρεμαστές ζαρντινιέρες ή κρεμαστά καλάθια με όμορφες πετούνιες.

Οι διπλές rattan,πολυθρόνες έχουν άσπρο ύφασμα και τα μαξιλαράκια στο υπέροχο τυρκουάζ χρώμα. Το μπλε σκούρο κεραμικό στοιχείο,μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν τραπεζάκι βοηθητικό.

Στην γκρί υφασμάτινη επένδυση του καναπέ,δημιουργείστε αντιθέσεις με χρώματα ζωηρά. Το μαύρο -λευκό και η προσθήκη με το ριχτάρι με κίτρινες πινελιές είναι μια καλή επιλογή.

Κρεμμάστε στην καλαμωτή φωτεινά λαμπάκια, αλλά και λατέρνες για να έχετε ένα  ωραίο αποτέλεσμα.

Το ασπρόμαυρο στυλ διακόσμησης κερδίζει τις εντυπώσεις με ιδιαίτερα στοιχεία,όπως η κρεμαστή αιώρα,οι δύο επιδαπέδιες μαύρες λατέρνες,η μαύρη πήλινη βάση για το φυτό καθώς και τα ασπρόμαυρα σε μοτίβο μαξιλαράκια.Δείτε τρείς διαφορετικές επιλογές στις παρακάτω εικόνες και οι χρωματικές προσθήκες που θα απογειώσουν την διακόσμηση της βεράντας.

Εδω βλέπετε έναν καναπέ που η βάση του είναι με φυσικό ξύλο.Είναι σε μικρότερο χώρο και τα στοιχεία που τον πλαισιώνουν είναι λίγα. Ένα τετράγωνο τραπεζάκι στολισμένο με πουα  σπρόμαυρο τραπεζομάντηλο και ένα ποτηστήρι στο γκρί χρώμα.

Βρείτε το κατάλληλο έπιπλο και συγκεκριμένα ένα τραπέζι vintage style. Αξιοποιήστε το για να τοποθετήσετε σε αυτό το σερβίτσιο σας για το απογευματινό σας τσάι.Λίγα λουλούδια σε μικρά γλαστράκια θα ομορφύνουν περισσότερο τον χώρο.

Ένα τραπέζι σε έντονο χρώμα, ακόμα κι αν είναι μικρό σε μέγεθος, θα δώσει μια πινελιά ζωντάνιας στη βεράντα σας. Αν, μάλιστα, βάλετε δίπλα του ένα όμορφο πράσινο φυτό, θα καταφέρετε να φτιάξετε μια υπέροχη γωνία για να πίνετε τον καφέ σας κάθε πρωί.

Ζείστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης τοποθετώντας μια κρεμαστή αιώρα. Δημιουργείστε ένα όμορφο περιβάλλον με  διαφορετικές υφάνσεις, πολλαπλές υφές στα έπιπλα, διαφορετικά χαλιά, αλλά -γιατί όχι; και χρωματικές διαβαθμίσεις.

Είστε ρομαντικές και αγαπάτε τα παλ χρώματα; Τότε σας προτείνω να επιλέξετε rattan πολυθρόνα και σκαμπώ στο ροδακινί χρώμα. Φυσικά ένα στοιχείο που θα συμπλήρωνε την εικόνα της βεράντας είναι και η κατάλληλη ομπρέλα. Όπως βλέπετε είναι μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση για να διαμορφώσετε την διακόσμηση της βεράντας.

Πηγή: ideesgiadiakosmisi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος