FOLLOW US: facebook twitter

Διαιτητικό Δικαστήριο Ε.Π.Ο.: Δικαιώθηκαν τα σωματεία του Ηρακλείου και ψηφίζουν στις εκλογές

Ημερομηνία: 12-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. δικαίωσε τα δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, Μινωική και Γόρτυνα, που προσέφυγαν κατά της απόφασης της ΕΠΣ Ηρακλείου να τα αποκλείσει από τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, επειδή δεν ήταν εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατάλογο της Γ.Γ.Α.. Πέρυσι είχαν δικαιωθεί τρία σωματεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που προσέφυγαν στο ίδιο δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΠΣ να τα αποκλείσει, βάσει του νόμου Αυγενάκη, από τη συμμετοχή στην ετήσια Γενική Συνέλευση. Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση. Δέχεται την από 2.5.2022 και με αριθμ. κατάθ. 12052/3.5.2022, προσφυγή–αίτηση των σωματείων με τις επωνυμίες: 1) «ΜΙΝΩΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και 2) «ΓΟΡΤΥΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ».

Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 107/26.4.2022 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του καθ’ ου δευτεροβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

Διατάσσει: α) την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου, εκ ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ, στα νικήσαντα προσφεύγοντα σωματεία και β) την εισαγωγή στο Ταμείο της Ε.Π.Ο. των εκ ποσού εξακοσίων (600,00) ευρώ τελών λειτουργίας, που προκαταβλήθηκαν από τα προσφεύγοντα σωματεία με το υπ’ αριθμ. 389/10.05.2022 παράβολο της Ε.Π.Ο.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος