FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βραχνεΐκων-ΠΑΟ Βάρδας 1-0: Δεν είχε λύσεις στα Βραχνέικα

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας, χωρίς τους Νίκο Ντόμα, Ανδρέα Γούρμο και με τρεις παίκτες να παίζουν χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι λόγω τραυματισμού και ίωσης (Νικολόπουλος, Σαμπανέι, Μακρής) ηττήθηκε στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα με 1-0 και βρέθηκε και αυτός κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους «πράσινους»  του Ντίνου Σπυρόπουλου να μην μπορούν προς το παρόν να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζεται για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ του Νιφορόπουλου στο 10΄, με τη μπάλα να καταλήγει πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Λαδά. Ο ΠΑΟΒ από κει και πέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δυσκολεύτηκε να κάνει μεγάλες φάσεις για γκολ. Στο 30΄ έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Νικολόπουλο, ο οποίος πλάσαρε άουτ από κοντά. Λίγο αργότερα ο Σαμπανέι έκανε επικίνδυνο γύρισμα αλλά οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, η ηλειακή ομάδα συνέχισε να πιέζει και είχε δοκάρι με τον Βαζ στο 80΄.

Διαγόρας: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Καλλιτσουνάκης (90’ Νικολόπουλος), Λίπι, Τριανταφυλλόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (70’ Σχοινάς), Ούτσικας (75’ Πανάρετος), Γεωργαντόπουλος, Νιφορόπουλος (84’ Ρίλντι).

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Νικολακόπουλος, Σιδέρης (85’ Θεοφιλόπουλος), Αγουρίδης, Παναγάκης (84΄ Κάρδαρης), Βαζ, Σαμπανέι, Ρουγκάλας (62’ Μακρής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος