FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Πανηλειακός  2-0: Καλός μόνο στο α΄ ημίχρονο

Ημερομηνία: 12-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ηττήθηκε στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα με 2-0 σε φιλικό ματς. Η ομάδα του Κώστα Λούσκου ήταν καλή μόνο στο α΄ ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις πολλές φάσεις που δημιούργησε. Έτσι, ο Διαγόρας με ένα γκολ νωρίς κι άλλο ένα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, έφτασε στην επικράτηση.

Ο Πανηλειακός ήταν πολύ καλός στο α΄ ημίχρονο, αλλά βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Μόλις στο 3ο λεπτό από ολιγωρία της ερυθρόλευκης άμυνας έγινε το 1-0 από τον Πανάρετο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Κώστα Λούσκου πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να απειλούν. Είχαν δοκάρι με τον Π. Τσίγκρηλα, ενώ ακυρώθηκε και γκολ του ίδιου παίκτη ως επιθετικό φάουλ. Επιπλέον, χάθηκαν ευκαιρίες και με τους Πρέντι, Λίλα στο πρώτο μέρος.

Στο β΄ ημίχρονο, ο Πανηλειακός δεν ήταν τόσο καλός, δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, ενώ δεν αντιπαρέθεσε δύναμη στο δυνατό παιχνίδι των Αχαιών. Έτσι, ο έμπειρος Διαγόρας πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 85΄ με τον Καλλιτσουνάκη, φτάνοντας στο 2-0 και εξασφαλίζοντας τη νίκη.

Πανηλειακός: Καρακίτσος (30΄ Μανουσιάδης), Δαλαβούρας, Κωστόπουλος, Μπαβέλης, Λίλα, Μπάλλας, Λούσκος, Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας, Πρέντι, Παπαπέτρου. Αγωνίστηκαν και οι Κύτταρης, Ηλιόπουλος, Κουζής, Αρβανίτης, Λιαρόπουλος, Ι. Νικολόπουλος, Τσαμπουρής, Αντύπας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος