FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Πανηλειακός 1-0: Άδοξη ήττα…

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με αυτογκόλ του Ντίαζ ο Πανηλειακός ηττήθηκε στα Βραχνέικα

 

Ο Πανηλειακός αγωνιζόμενος με πολλές και βασικές απουσίες (χωρίς Έλιοτ, Μπουρνέλη, Κύτταρη και Πρέντι, ενώ ο Τσαγκάρης πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 70΄) ηττήθηκε στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα με 1-0. Μια άδοξη ήττα για την ομάδα των Σπύρου Αντωνόπουλου-Κώστα Λούσκου, που στάθηκε καλά σε μια δύσκολη έδρα (συνθετικός χλοοτάπητας) και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο α΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός ήταν πολύ καλός και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο πρώτο μισάωρο, είτε στο σουτ του Γιώργου Λούσκου που απέκρουσε ο Δρακόπουλος είτε στο γυριστό του Π. Τσίγκρηλα, που η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και πέρασε κόρνερ. Ο Διαγόρας είχε στο 40΄ ένα σουτ του Νιφορόπουλου που απέκρουσε ο Καρακίτσος.

Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56΄ έγινε το 1-0, που προήλθε από ένα ανύπαρκτο φάουλ υπέρ των γηπεδούχων. Εκτελέστηκε το φαουλ, η μπάλα έφτασε στον Λούσκο που προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε στον Ντίαζ και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Καρακίτσου.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Πανηλειακός είχε την εδαφική υπεροχή και στο 70΄ μια προβολή του Δ. Τσίγκρηλα πέρασε άουτ, ενώ στο 90΄ από σέντρα του Μπάλλα, η κεφαλιά του Τσαγκάρη δεν κατέληξε στα δίχτυα. Νωρίτερα, στο 85΄, υπήρξε μια περίπτωση πέναλτι (κράτημα) πάνω στον Φερντάντεζ σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο διαιτητής Παναγάκος από τη Λακωνία έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαγόρας: Δρακόπουλος, Πανάρετος, Νικολόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σχοινάς, Τριγκας, Σταυρόπουλος, Καλλιτσουνάκης (63΄ Παπαδόπουλος), Νιφορόπουλος (85΄ Ασπρογιάννης), Γεωργαντόπουλος (88΄ Μπάδας), Ούτσικας (90΄ Λιμαντσι).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Παπαπέτρου, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας (82΄ Λίλας), Φερνάντεζ, Δ. Τσίγκρηλας, Ντίαζ, Σταματελάτος (70΄ Μπάλλας), Λούσκος (80΄ Αρβανίτης), Ρούνης (60΄ Τσαγκάρης), Π. Τσίγκρηλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος