FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Ρόδου-Πανηλειακός 1-0: Ένα λάθος έφερε την ήττα

Ημερομηνία: 04-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός στάθηκε καλά χθες στη Ρόδο απέναντι στο δυνατό Διαγόρα αλλά ηττήθηκε με 1-0. Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα λάθος της άμυνας του Πανηλειακού στο 56΄, που έδωσε την ευκαιρία στον Χατζησάββα να σκοράρει. Άτυχη στιγμή για τους ερυθρόλευκους του Άγγελου Διγκόζη, που θα μπορούσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το νησί των Ιπποτών. Έτσι, υποχώρησαν στην 7η θέση αλλά παρέμειναν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι

Ελάχιστες φάσεις είχε το α΄ ημίχρονο με τον Πανηλειακό να είναι καλά στημένος στο γήπεδο και πολύ μαχητικός. Μοναδικές καλές φάσεις ένα σουτ του Χατζησάββα στο 14΄ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που απέκρουσε ο Λαμπρόπουλος και στο 31΄ ένα ψαλιδάκι του Ντουαλά που πέρασε άουτ, ενώ στο 38΄ είχε την πρώτη του καλή φάση ο Πανηλειακός. Μετά από μακρινή κάθετη μπαλιά του Μανωλιά, ο Κωνσταντακόπουλος έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56΄, από ένα λάθος στην άμυνα του Πανηλειακού έγινε το 1-0. Ο Χατζησάββας έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ, την έστειλε στα δίχτυα του Λαμπρόπουλου. Ο Διγκόζης έκανε αμέσως τον Πανηλειακό πιο επιθετικό με την είσοδο των Χατζηστάμου, Π. Τσίγκρηλα, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν δημιούργησαν άλλη καλή φάση, πέρα από αυτή στο 74΄, όπου μετά από πάσα του Μπαρμπαρούση, ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά όντας υπό πίεση, πλάσαρε πάνω στον Τσάμη. Νωρίτερα, στο 70΄ ο Διαγόρας είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Γλυνού.

Διαγόρας: Τσάμης, Βέρτζος, Πινιώτης (82′ Μπαξεβάνος), Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Χατζησάββας (88΄ Μεντί), Χιντζίδης, Γεωργίου (77′ Αντωνίου), Μπουρλάκης (69′ Γλυνός), Ντουαλά

Πανηλειακός: Λαμπρόπουλος, Καμβύσης, Νικολακόπουλος (67′ Π. Τσίγκρηλας), Δ. Τσίγκρηλας, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Μανωλιάς (59′ Χατζηστάμου), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (86′ Μπάλλας), Νικολόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος