FOLLOW US: facebook twitter

Διαγωνισμός παραδοσιακού Δημοτικού τραγουδιού στο Κούμανι από την Ένωση Κουμανιωτών Ηλείας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Ημερομηνία: 26-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Η Ένωση Κουμανιωτών Ηλείας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κούμανι, φέτος για πρώτη φορά, συνδιοργανώνει Διαγωνισμό Παραδοσιακού Δημοτικού Τραγουδιού που θα διεξαχθεί στην πλατεία του χωριού, το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ.

«Προσκαλούμε όλους τους φίλους, ερμηνευτές του παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιού, που επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την ωραία γιορτή του Δημοτικού μας τραγουδιού, για να διαγωνιστούν, να επικοινωνήσουν μαζί μας. Γίνεται γνωστό ότι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Κυριακή 4 Αυγούστου. Για τους τρεις πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθούν ανάλογα χρηματικά ποσά. Επίσης θα αποδοθούν και Αναμνηστικά σ’ όλους τους διαγωνιζόμενους ερμηνευτές» σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση οι διοργανωτές.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού θ’ ακολουθήσει τραγούδι από ορχήστρα, χορός και γλέντι όπου θα διατίθενται ψητά, αναψυκτικά και ποτά.

Για δηλώσεις συμμετοχής: Αλεξανδρόπουλος Διονύσης τηλ 6934017300, ΚαρκούλιαςΓεωργιοςτηλ 6981132423, Μαρκόπουλος Γεώργιος Αγία Άννα τηλ 6974000849, Τουτούνης Ηλίας τηλ 6973887955.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος