FOLLOW US: facebook twitter

Διαγωνισμός για καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις: Έως τις 8 Μαρτίου οι αιτήσεις

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:

Τη ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματοδότηση έως 50.000 ευρώ, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης θα έχουν όσες καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας, Envolve Award Greece 2022, του Envolve Entrepreneurship (https://greece.envolveglobal.org/el).

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον φετινό επετειακό διαγωνισμό, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται. Υποβάλλοντας αίτηση έως τις 8 Μαρτίου 2022, οι συμμετέχοντες διεκδικούν χρηματοδότηση έως 50.000 ευρώ, υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, καθώς και καθοδήγηση για την υλοποίηση των επιχειρηματικών τους εγχειρημάτων. H συμμετοχή στο Envolve Award Greece 2022 πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας αιτήσεων του Envolve https://bit.ly/EAG2022.

Παράλληλα, ο οργανισμός διοργανώνει τα Envolve Open Days, όπου ενδιαφερόμενοι και συμμετέχοντες μπορούν να κλείσουν ραντεβού με την ομάδα του Envolve για μία διαδικτυακή συνάντηση. Στις συναντήσεις αυτές, η ομάδα του Envolve προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για τη συμμετοχή στο Envolve Award Greece 2022, καθώς και σχόλια για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το δικό τους ραντεβού ηλεκτρονικά στο https://bit.ly/envolveopen.

Το Envolve Entrepreneurship, συμπληρώνοντας 10 χρόνια προσφοράς στον χώρο της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, προσκαλεί επιχειρηματίες και ομάδες να υποβάλουν τη δική τους πρόταση. Όπως αναφέρεται, από την ίδρυσή του, το 2012, από το Libra Group, για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), το Envolve Award Greece έχει λάβει αιτήσεις από περισσότερες από 8.000 ομάδες και έχει βραβεύσει 34 νικητές. Αυτές οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε 19 κλάδους της οικονομίας, έχουν δημιουργήσει πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας, έχουν προσελκύσει επενδύσεις άνω των 260 εκατ. ευρώ και η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 850 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα βράβευσης Envolve Award Greece υποστηρίζεται από δεκάδες οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ.

Πηγή: naftemporiki.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος