FOLLOW US: facebook twitter

Διαγωνισμό 800.000 ευρώ προκήρυξε ο δήμος Ήλιδας – Προς βελτίωση το δίκτυο ύδρευσης της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 04-01-2022 | Συντάκτης:

Tη βελτίωση της ύδρευσης στην Αμαλιάδα, στα Καλύβια, στα Δουνέικα και στον Καρδαμά σχεδιάζει η δημοτική αρχή Ήλιδας, καθώς προκήρυξε διαγωνισμό προϋπολογισμού 798.387 ευρώ για την αναβάθμιση και τη συμπλήρωση των δικτύων ύδρευσης.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει συνταχθεί, θα αναβαθμιστεί αισθητά το δίκτυο ύδρευσης στις προαναφερθείσες περιοχές, καθώς σε πολλά σημεία είναι παρωχημένο. Η αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης κρίνεται απαραίτητη λόγω των πεπαλαιωμένων υπαρχόντων υπογείων σωλήνων ύδρευσης που είναι από αμίαντο για λόγους δημοσίας υγείας.

Στην πόλη της Αμαλιάδας, θα γίνει αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων υπαρχόντων υπογείων σωλήνων ύδρευσης που είναι από αμίαντο για λόγους δημοσίας υγείας βάσει της αποτύπωσης των σχεδίων της μελέτης, ενώ προβλέπεται επίσης αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε τμήματα του οικισμού Καρδαμά και επέκτασή του βάσει της αποτύπωσης των σχεδίων της μελέτης. Το ίδιο θα γίνει στο δίκτυο ύδρευσης τμημάτων του οικισμού των Δουνεΐκων, των Καλυβίων και της Νέας Ήλιδας Καλυβίων, βάσει της αποτύπωσης των σχεδίων της μελέτης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι – Άξονας Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» και αποτελεί το πρώτο υποέργο της πράξης «Αναβάθμιση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης και προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου Δήμου Ήλιδας». Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 26η Ιανουαρίου του 2022 και ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 28η Ιανουαρίου του 2022. Το έργο προβλέπεται να εκτελεστεί μέσα σε δώδεκα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος