FOLLOW US: facebook twitter

Διαδικτυακή Ημερίδα σήμερα από την Π.Ε. Ηλείας «Ασφάλεια στο διαδίκτυο-Παιδιά και Γονείς»

Ημερομηνία: 23-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

«Ασφάλεια στο διαδίκτυο – Παιδιά και Γονείς» είναι το θέμα της διαδικτυακής ημερίδας που διοργανώνεται, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου, σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, στις 12:00 το μεσημέρι.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η ενημέρωση των γονέων προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αξιοποιήσουν τις σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο, και παράλληλα να τα προστατεύσουν από τους κινδύνους που κρύβονται και αφορούν στην ασφάλεια τους.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος. Τοποθετήσεις θα κάνουν η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο Συντονιστής του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου Μιχάλης Παρασκευάς, η Υπεύθυνη επικοινωνίας Ελληνικού Κέντρου Ασφάλειας διαδικτύου και Εκπρόσωπος της Google Κατερίνα Ψαρουδάκη, ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλειος Παπακώστας, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Γεώργιος Φωτεινόπουλος, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Νικόλαος Κλάδης και η Κοινωνική Λειτουργός Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Ασημίνα Χαλικιά.

Για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (https://www.pde.gov.gr), στο κανάλι της στο Youtube (https://www.youtube.com/user/RegionWesternGreece) και στην διαδικτυακή πλατφόρμα ZOOM στον σύνδεσμο Meeting ID: 596 373 1083 – Passcode: mz46KH.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος