FOLLOW US: facebook twitter

Διαδραστικές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας σε πέντε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 24-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Διαδραστικές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων και πολιτών, θα διοργανωθούν σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας με την ευκαιρία αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και για τον λόγο αυτό, ο Βοηθός Περιφερειάρχη και Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού – Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, πραγματοποιεί οργανωτικές συναντήσεις με φορείς του αθλητισμού στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες

Πιο συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Πάτρα, Πύργο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Αμαλιάδα και θα αφορούν αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ «3 επί 3», streetVolleyball, Πινγκ Πονγκ, Ελληνορωμαϊκή πάλη, Tae Kwon Do και αγωνίσματα τουστίβου. Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικές πλατείες των πόλεων.

Για τον σκοπό αυτό την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14:00ο κ Νικολακόπουλος θα έχει συνάντηση με τους αθλητικούς φορείς της Ήλιδας και του Πύργου, στην αίθουσα συνεδριάσεωντης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Ο κ. Νικολακόπουλος, σε δήλωσή του αναφέρει: «Θέλοντας να προάγουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στους πολίτες και ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές τις αξίες του Ολυμπισμού και της Άθλησης, διοργανώνουμε καινοτόμες αθλητικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις σε πέντε πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αποφασίσαμε η διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων να συμπέσει με την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, καθώς αποτελεί χρέος μας να αναδεικνύουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο, το τεράστιο ιστορικό και πολιτισμικό απόθεμα του τόπου μας και τη σύνδεσή του με το σήμερα και το αύριο…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος