FOLLOW US: facebook twitter

Διαδικτυακή συνάντηση αύριο με θέμα το Μαθητικό Ραδιόφωνο

Ημερομηνία: 24-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Κάλεσμα από το Συνεργατικό Δίκτυο Εκπαιδευτικών Δυτικής Ελλάδας σε όλους τους εκπαιδευτικούς


Το Συνεργατικό Δίκτυο Εκπαιδευτικών Δυτικής Ελλάδας απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και των βαθμίδων, στην τέταρτη (για το σχολικό έτος 2021-22) συνάντησή του, με θέμα το Μαθητικό Ραδιόφωνο. Να θυμίσουμε ότι στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο Ζαχάρως, το σχολικό ραδιόφωνο έχει γίνει πράξη, το “Zacharo Radio Projec που εκπέμπει από το σχολείο και οι μαθητές κάνουν εξαιρετικές εκπομπές μαζί με την καθηγήτρια τους κ. Πανωραία Μακρή που ανήκει στο Συνεργατικό Δίκτυο Εκπαιδευτικών.

Η συνάντηση του Συνεργατικού Δικτύου Εκπαιδευτικών θα γίνει διαδικτυακά αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, από τις 18.00 έως τις 20.00μ.μ. Σε αυτήν αρχικά ο Κωνσταντίνος Μεραμβελιωτάκης θα παρουσιάσει τα δικά του «Μικρά Βιβλία» και στη συνέχεια ο Μπάμπης Μπαλτάς και η Φωτεινή Δημοπούλου από το Συνεργατικό Δίκτυο Φρενέ Αθήνας και Χανίων αντίστοιχα, θα μας μυήσουν με διαδραστικό τρόπο στο μαθητικό ραδιόφωνο.

Στόχος της συνάντησης να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας, τη μεθοδολογία και την αξία του μαθητικού ραδιοφώνου σε ένα σχολείο δημοκρατικό και σύγχρονο, σύμφωνα πάντα με την Παιδαγωγική του Σελεστέν Φρενέ.

Την εκδήλωση συντονίζουν οι εκπαιδευτικοί: Άγγελος Μιχαλόπουλος, Κωνσταντίνος Μεραμβελιωτάκης και Πανωραία Μακρή από την Ηλεία.

Για να λάβετε μέρος πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://minedu-primary2.webex.com/meet/kmeramvel


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος