FOLLOW US: facebook twitter

ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.: Έκοψε την πίτα, βράβευσε αθλητές και χορηγούς

Ημερομηνία: 22-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση,  το σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., με τις ευλογίες του αιδεσιμότατου πατέρα Ιωάννη Καραγιάννη , πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή,  στον χώρο της πίστας ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, στα Δουνέικα, αγιασμό, κοπή της πίτας και βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών της Λέσχης. Όπως επίσης βραβεύθηκαν και οι χορηγοί που βοηθούν στις εκδηλώσεις της Λέσχης και τους οποίους το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.  θερμώς ευχαριστεί για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.  Γιώργος Βεργόπουλος και το Δ.Σ. παρέθεσαν μπουφέ για όλους με διάφορα εδέσματα. Όλα ήταν άψογα και ικανοποίησαν απόλυτα όλους τους  παρευρισκόμενους που φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία σε αριθμό. Το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία…

*Το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.  καλεί όλα τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως ορίζει το καταστατικό, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στην οδό Ζακύνθου 4 στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος