FOLLOW US: facebook twitter

Δεν κλείνουν τα γραφεία ΔΕΔΔΗΕ σε Αμαλιάδα και Λεχαινά – Θα συνεχίσουν να λειτουργούν στα ίδια σημεία με δύο υπαλλήλους το καθένα

Ημερομηνία: 18-11-2019 | Συντάκτης:

Δεν κλείνουν τελικά – όπως γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες- τα γραφεία – πρακτορεία εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΔΔΗΕ σε Αμαλιάδα και Λεχαινά που θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν κανονικά το κοινό. Αυτό τόνισε ο Δ/ντής της ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Πύργου κ. Βασίλης Σταματόπουλος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο γραφείο της Αμαλιάδας, τονίζοντας ότι η μετακίνηση υπαλλήλων από την ΔΕΔΔΗΕ Αμαλιάδας σε άλλο γραφείο του νομού, είναι θέμα εσωτερικών μετακινήσεων  προσωπικού για να εξυπηρετείται καλύτερα ο καταναλωτής.

Έτσι, στο  γραφείο της Αμαλιάδας και των Λεχαινών θα εξυπηρετούν το κοινό δύο υπάλληλοι στο καθένα, όπως και σήμερα, ωστόσο όπως καταγγέλλουν πολίτες έξω από το πρακτορείο της Αμαλιάδας η εξυπηρέτηση γίνεται με αργούς ρυθμούς λόγω της έλλειψης προσωπικού με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία και η αναμονή να είναι μεγάλη. Βεβαίως, φαινόμενο συνηθισμένο σε όλα τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ – και στον Πύργο – όπου το προσωπικό δεν επαρκεί για την εξυπηρέτηση των πελατών, ιδιαίτερα τώρα με τις ρυθμίσεις οφειλών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος