FOLLOW US: facebook twitter

Δεν έγινε χθες αγιασμός στο ΕΕΕΕΚ Πύργου – Κανονικά από σήμερα η μεταφορά των μαθητών

Ημερομηνία: 15-09-2020 | Συντάκτης:

Το πρόβλημα μιας εκκρεμότητας στην  μεταφορά των μαθητών, ήταν η αιτία που χθες το πρωί δεν έγινε στο ΕΕΕΕΚ του Πύργου ο καθιερωμένος αγιασμός όπως σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία της Ηλείας. Όπως δήλωσε η Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, παρότι το σχολείο ήταν έτοιμο και οι εκπαιδευτικοί όλοι στις θέσεις τους, ο αγιασμός δεν έγινε γιατί δεν προσήλθαν τα παιδιά αφού δεν έχει λυθεί το θέμα της μεταφοράς τους στο σχολείο.

«Να ευχηθούμε καταρχήν καλή σχολική χρονιά στα δικά μας παιδιά του ΕΕΕΕΚ αλλά και σε όλους τους μαθητές. Ο αγιασμός σήμερα στο ΕΕΕΕΚ δεν έγινε, παρότι οι εκπαιδευτικοί είναι στις θέσεις τους και εμείς είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μαθητές μας, όμως τα παιδιά δεν μπορεσαν να έρθουν γιατί εκκρεμεί το θέμα της μεταφοράς των μαθητών που έρχονται είτε με ταξί είτε με λεωφορεία. Προσωπικά επικοινώνησα με τους μεταφορείς για να δω πότε θα ξεκινήσουν και μου είπαν πώς όταν θα είναι έτοιμοι θα ενημερωθούμε. Έχω πληρφορορηθεί ότι το θέμα της μεταφοράς των μαθητών  πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας την Παρασκευή και περιμένουμε την εξέλιξη».

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, δήλωσε ότι απο σήμερα η μεταφορά των μαθητών θα γίνει στο 100%,η διαγωνιστική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί με την ανάδειξη προσωρινών αναδόχων από την πλευρά της περιφέρειας και τα κονδύλια είναι εξασφαλισμένα. Και χθες ωστόσο  η μεταφορά των μαθητών προς τα σχολεία τους έγινε στο 80%  και υπήρξαν κάποια μικρά  προβλήματα  ως προς την ενημέρωση όλων των μεταφορέων που δεν είναι μόνο το ΚΤΕΛ, αλλά ενώσεις μεταφορέων και ταξί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος