FOLLOW US: facebook twitter

Ντέγιαν Μιλοσέσκι: «Οι παίκτες μου είναι μάγκες-Είμαι περήφανος για όλους στον Ξενοφώντα»

Ημερομηνία: 02-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο παίκτης προπονητής του Α.Ο. Ξενοφών, Ντέγιαν Μιλοσέσκι, μέσω δήλωσής του, εξωτερίκευσε όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθει αμέσως μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Ηλεία. Ο 36χρονος Ντέγιαν, που πέρα από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής-προπονητής είναι υπόδειγμα ήθους στα γήπεδα και κοσμεί χρόνια τώρα το ηλειακό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε μάγκες τους παίκτες του, ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας και δήλωσε περήφανος για όλους όσους συνθέτουν το οικοδόμημα του Α.Ο. Ξενοφών.

Η γραπτή δήλωση του Ντέγιαν Μιλοσέσκι

«Μια πολύ δύσκολη χρόνια μόλις τελείωσε για την ομάδα μου τον Α.Ο. Ξενοφών Κρεστένων με τον πιο ονειρικό τρόπο. Θα μπορούσα να γράφω για μέρες για όλα όσα ζήσαμε φέτος. Το νταμπλ είναι πολύ μικρότερο σε αξία από αυτό που δημιουργήσαμε και πετύχαμε, αυτό το οικογενειακό κλίμα, αυτό το δέσιμο με την πόλη της Κρέστενας, με τους ανθρώπους της, την κουλτούρα της, που μόνο αν την ζήσεις από κοντά την καταλαβαίνεις.

Νιώθω όλους τους συνοδοιπόρους αυτής της χρονιάς αίμα μου, τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύεται από την πρώτη στιγμή, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ομάδας ακόμα και τους πιο δύσπιστους, οι οποίοι μας έκαναν πιο δυνατούς. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου αλλά πάνω απ όλα ευχαριστώ τους παίκτες μου, είναι οι μεγαλύτεροι μάγκες που έχω γνωρίσει ποτέ. Τους ζήτω συγγνώμη αν τους πίεσα ή τους στεναχώρησα κάποια στιγμή αλλά όλοι μας πρέπει να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Αυτό το κάνω πάντα και όλοι από τα λάθη και τις ήττες γινόμαστε καλύτεροι. Οι ήττες και οι δυσκολίες μας έδεσαν ακόμα πιο πολύ αυτή τη σεζόν .

Ήταν η πρώτη μου χρόνια σαν προπονητής, είπα το ναι σε αυτή την πρόκληση σκεπτόμενος μόνο για ένα δευτερόλεπτο!!! Το ποδόσφαιρο για μένα είναι ζωή και αυτή η ομάδα με αγκάλιασε σε μια περίοδο που το είχα πραγματικά ανάγκη πριν τρία χρόνια…

Περήφανος για όλους αλλά αυτό το επίτευγμα το αφιερώνω σε δυο ανθρώπους.

Την γυναίκα μου που σίγουρα θα χαμογελάει εκεί ψηλά και τον πατέρα μου που βρίσκεται στα Σκόπια, Dano Miloseski , ο οποίος με έκανε να λατρέψω το ποδόσφαιρο. Περήφανος επίσης που είμαι εδώ σε αυτή την όμορφη χώρα την οποία υπέρ αγαπώ και εκτιμώ. Εδώ είναι όλη η ζωή μου, εδώ ζω με τις δυο όμορφες κόρες μου, οι οποίες με βοήθησαν μάλιστα να σας περιγράψω αυτή τη στιγμή τι νιώθω!!! Συγγνώμη αν κάποιες φορές σας μπερδεύω η κουράζω με τα ελληνικά μου, αυτές οι δυο μικρές «δασκάλες μου» θα με κάνουν καλύτερο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που καθημερινά με βοηθάνε και με στηρίζουν.

Δουλειά και αγάπη σε αυτό που κάνεις και προπάντων Πίστη προς τον Θεό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος