FOLLOW US: facebook twitter

Ντέγιαν Μιλοσέσκι: «Να βάλουμε δύσκολα στο Αιγάλεω»-Κάλεσμα σε όλους τους Ηλείους φιλάθλους

Ημερομηνία: 13-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ιστορικό ματς αλλά και ταυτόχρονα ματς-πρόκληση δίνει την Κυριακή ο Ξενοφών κόντρα στο πολύ δυνατό Αιγάλεω της Football League, για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αθηναϊκή ομάδα διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ, με παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια στη Super League, όπως ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Πάολο Φαρινόλα, ο Ροτζέριο Μάρτινς, ο Γιώργος Κατσικογιάννης και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος και θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 2.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» της Κρέστενας, δια στόματος του παίκτη-προπονητή τους, Ντέγιαν Μιλοσέσκι, σέβονται το Αιγάλεω, θέλουν να του βάλουν δύσκολα και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Ο Μιλοσέσκι ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Πρωινή» για το μεγάλο ματς της Κυριακής: «Η επιτυχία της ομάδας μας μέχρι τώρα στο Κύπελλο Ελλάδας είναι τεράστια, καθώς έχουμε περάσει δύο γύρους και τώρα παίζουμε με επαγγελματική ομάδα. Η πορεία μας δεν είναι τυχαία. Και την περσινή σεζόν δουλέψαμε πολύ και γενικά δουλεύουμε με επαγγελματισμό και έχω δώσει να καταλάβουν όλοι στην ομάδα ότι πλέον ο Ξενοφών δεν δουλεύει ερασιτεχνικά αλλά επαγγελματικά.

Για το παιχνίδι της Κυριακής, το Αιγάλεω δεν τίθεται θέμα ότι είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν θα βγούμε στο γήπεδο για να τους δούμε, αλλά θα δώσουμε το 100% για να τους βάλουμε δύσκολα. Και από κει και πέρα, το ποδόσφαιρο είναι το πιο «περίεργο» άθλημα και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σέβομαι τους αντίπαλους παίκτες και την ομάδα του Αιγάλεω γενικότερα, αλλά εγώ έχω δώσει μεγάλη βάση στους δικούς μου παίκτες και τους έχω προετοιμάσει για να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε ένα όμορφο και επαγγελματικό ματς με μια ομάδα που ναι μεν είναι δύο κατηγορίες πάνω από εμάς αλλά αυτό είναι μόνο στα χαρτιά. Στο γήπεδο όλα μπορούν να συμβούν».

«Όλη η Ηλεία μαζί…»

Παράλληλα, ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους όλης της Ηλείας να έρθουν στο Στάδιο Πύργου και να παρακολουθήσουν το ματς: «Θα ήθελα όλη η Ηλεία να είναι μαζί μας την Κυριακή. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Ξενοφών σε αυτό το ματς ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα του νομού. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Η Ηλεία χρειάζεται να μαθευτεί σε όλη την Ελλάδα και είναι όμορφο ο αθλητισμός του νομού να κάνει βήματα προόδου».

Ο Ξενοφών θα έχει μία μόνο απουσία, αυτή του τραυματία Τάσου Κουτσογιαννάκη. Στη διάθεση των Μιλοσέσκι-Αντωνόπουλου είναι και οι Μπακατσέλος, Γκρίλλας, με τον πρώτο να μην είναι απόλυτα έτοιμος αλλά θα συμπεριληφθεί στη 18άδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος