FOLLOW US: facebook twitter

ΔΕΔΔΗΕ: Ανακοίνωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 25/02

Ημερομηνία: 24-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Παρακαλούμε  όπως ενημερωθούν οι αναγνώστες και ακροατές σας για το περιεχόμενο της παρακάτω  ανακοίνωσης:

  1. Την Πέμπτη 25-2-2021 και από ώρα 09:00 έως 14:00 στην περιοχή διασταύρωσης Θολού, στους Κάτω Ταξιάρχες, Λέπρεο, στο αρχαιολογικό χώρο Λέπρεου, Αγ. Ηλία, Άνω Ταξιάρχες, Νέα Φιγαλεία ελαιοτριβείο «ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ», οικισμός Φασκομηλιάς, ελαιοτριβείο « ΑΦΟΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΙ», Φ/Β «ΓΚΟΥΒΑΤΣΟΥ», Κρυονέρι μετά όλων των αγροτικών περιοχών αυτών του Δήμου Ζαχάρως.
  2. Την Πέμπτη 25-2-2021 και από ώρα 10:00 έως 14:00 στην Σαλμώνη (χωριό) καθώς και με όλων των αγροτικών περιοχών αυτών του Δήμου Πύργου, στο Άνω Στρέφι, στο Κάτω Στρέφι, περιοχή Πανυγηρίστρας Στρεφίου, Αντλ/σιο Β2 ΕΔΟΠ, βενζινάδικο «SHELL», Αντλ/σιο Στρεφίου, φαρμακείο «ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ», καθώς και κατάστημα «MEGA BAZAAR» του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της  διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι  έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

O ΔΕΔΔΗΕ είναι η 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά περιοχή, καθημερινά αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

Διεύθυνση Περιοχής Πύργου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος