FOLLOW US: facebook twitter

Ντεμπούτο Καλογερόπουλου στον Ολυμπιακό

Ημερομηνία: 06-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο 16χρονος Ανδραβιδαίος στόπερ αγωνίστηκε χθες κόντρα στον Άρη

Ο 16χρονος Ανδραβιδαίος στόπερ, Αλέξης Καλογερόπουλος, πήρε το «βάπτισμα του πυρός» σε αγώνα της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League 1. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός ήταν στην αποστολή την οποία ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Πέδρο Μαρτίνς (22 παίκτες συνολικά ήταν στην αποστολή), χθες συμπεριλήφθηκε και στην 20άδα που δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα και στο 77΄ πέρασε στο ματς στη θέση του Ντρέγκερ και πήρε τη θέση του στο κέντρο της άμυνας δίπλα σε Σεμέδο και Εμβιλά. Ο Ανδραβιδαίος ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε το Νο 61 στη φανέλα, έδειξε άνετος χωρίς να έχει το (φυσιολογικό) άγχος της πρεμιέρας, σίγουρος στις τοποθετήσεις του και πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός. Πέραν αυτού, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Φορτούνη (τελικό αποτέλεσμα 1-1). Θετικό ντεμπούτο λοιπόν για τον Καλογερόπουλο, ο οποίος στις τελευταίες φάσεις του αγώνα προωθήθηκε σε μια εκτέλεση φάουλ και ένα κόρνερ, χωρίς να γίνει εν τέλει αποδέκτης της μπάλας.

Θυμίζουμε ότι ο Καλογερόπουλος αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Αστέρα Τρίπολης, υπογράφοντας τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο, δύο μήνες αφότου είχε κλείσει τα 16 του χρόνια! Το πλούσιο ταλέντο του κίνησε το ενδιαφέρον του Μαρτίνς και από τις αρχές Απριλίου είναι μέλος της ανδρικής ομάδας. Και χθες έκανε ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα σε επίσημο αγώνα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Τσουραπάς, εκ μέρους της Δάφνης Ανδραβίδας από την οποία αναδείχτηκε ο Καλογερόπουλος, πίστευε πολύ στο ντεμπούτο του νεαρού αμυντικού χθες και έγραψε το μεσημέρι στο facebook, πριν από το ματς: «Ίσως ήρθε η μεγάλη ημέρα για τον Αλέξη! Αλέξη, η οικογένεια της ΔΑΦΝΗΣ σου εύχεται ολόψυχα να είναι η αρχή μιας μεγάλης καριέρας, οι κόποι σου να αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, ΕΣΥ συνέχισε με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, όπως έκανες μέχρι σήμερα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος