FOLLOW US: facebook twitter

ΔΑΟΚ Ηλείας: Δήλωση Κατεχόμενων Κυψελών έτους 2021 και Ενημέρωση Μελισσοκομικού Μητρώου

Ημερομηνία: 10-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας γίνεται γνωστό ότι όλοι οι μελισσοκόμοι του νομού μας, οφείλουν να δηλώσουν τον αριθμό των κυψελών που έχουν στην κατοχή τους μέχρι και την 20η Οκτωβρίου 2021.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι να υποβάλλουν τη αίτηση – δήλωση κατεχόμενων κυψελών με ψηφιακό τρόπο, μέσω της ψηφιακής εφαρμογής που έχει δημιουργήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Προσοχή: Εφιστάται η προσοχή στους ενδιαφερόμενους, μετά την ολοκλήρωση καταχώρησης των κατεχόμενων κυψελών να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την αίτησή τους.

Προς επιβεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της ανωτέρω διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα αναζητήσουν στην αρχική σελίδα της εφαρμογής με τα στοιχεία του μελισσοκόμου, την ημ/νια και τον αριθμ. πρωτ. της αίτησής τους.

Η δήλωση μεταβολής μπορεί να υποβληθεί μέσω της ψηφιακής εφαρμογής του ΥΠΑΑΤ ως εξής: Μετά την συμπλήρωση του πεδίου Α, ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει το πεδίο Β: Δήλωση Μεταβολής Κυψελών με τον αριθμό των μελ/νων που ζημιώθηκαν, ως αιτία μεταβολής επιλέγει: απώλεια μελισσοσμηνών και στο πεδίο Παρατηρήσεις συμπληρώνει το σχόλιο: Πυρκαγιές 2021.

Σε περίπτωση αδυναμίας ψηφιακής υποβολής της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών ή της μεταβολής κατεχόμενων κυψελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν στην υπηρεσία μας (κατόπιν συνεννοήσεως) τη σχετική αίτηση – δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής & Υλοποίησης ΠΑΑ της Υπηρεσίας μας και συγκεκριμένα στο e-mail: mflevo@ilia.pde.gov.gr και στο τηλέφωνο 26213 60132.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος