FOLLOW US: facebook twitter

Δάνεια και ανάπτυξη στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΒΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 08-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Οικονομία

epimelitirio-5melis-epitropi

Θα συνεδριάσει στις 8 μ.μ. στη Ζαχάρω παρουσία εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων της Νότιας Ηλείας

Οι αποκεντρωμένες διαδικασίες για τις οποίες έχει δεσμευθεί από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος συνεχίζονται με συνέπεια και σταθερότητα.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σημαντική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕ στη Ζαχάρω και ειδικότερα, στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου.

Αυτή τη φορά η επιλογή της διοίκησης του Επιμελητηρίου αφορά στη Νότια Ηλεία, γι’ αυτό άλλωστε και το πρώτο θέμα της είναι η συζήτηση για την ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι φορέων και των παραγωγικών τάξεων από τη νότια Ηλεία που θα καταθέσουν τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις που ενδεχομένως έχουν για τα σοβαρά θέματα της τοπικής οικονομίας.

Υπάρχουν άλλωστε ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά προς συζήτηση για την επιχειρηματικότητα και την αγορά της περιοχής όπως π.χ. οι εξελίξεις για το περιφερειακό πάρκο για το οποίο υπάρχει έντονη αγανάκτηση, για το θέμα της τουριστικής κίνησης κ.λπ.

Πάντως στην ίδια συνεδρίαση, περιλαμβάνεται και το ενδιαφέρον θέμα των πυρόπληκτων και επαγγελματικών δανείων, το οποίο είναι ιδιαιτέρως επίκαιρο, και θα υπάρξει από πλευράς ΕΒΕ ενημέρωση για μια σειρά από παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί και τις εξελίξεις που υπάρχουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος