FOLLOW US: facebook twitter

Dancing Steps – «Νους υγιής εν σώματι υγιεί»… με χορό!

Ημερομηνία: 20-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

dancingsteps-fiestalatina

Το 2006 η «Dancing Steps, Μαρία Πολίτη» μύησε την πόλη του Πύργου σε ρυθμούς American Latin, Smooth, Zumba, Argentine Tango, Hip Hop, Oriental. Συνεχίζει απτόητη το έργο της, με την διάδοση της τέχνης του χορού, μέχρι και σήμερα μέσα από τον ανανεωμένο της χώρο από το 2014 στην οδό Κουντουριώτη 3. Η αξιοπιστία και άρτια τεχνική της σχολής χορού της κυρίας Πολίτη δεν έχει αλλάξει μα έχει προστεθεί ο ιδιαίτερα εκπληκτικός κύκλος σεμιναρίων σε «International Latin».

dancing-steps-politi

Συγκεκριμένα, για τη χορευτική σεζόν 2016-2017 στο δυναμικό της σχολής έχουν ενταχθεί ο Δημήτρης Αναστασόπουλος στο μάθημα του Χιπ Χοπ, η Χριστίνα Γιανκούλα στο Οριεντάλ και ο εκ Βραζιλίας Etiene Andrade στη zumba. Φυσικά στα ηνία της σχολής στο κομμάτι των Latin και Smooth χορών κρατάει η κυρία Μαρία Πολίτη. Όποιο είδος και αν ακολουθήσει κάποιος το μόνο σίγουρο είναι το όφελος που θα εκλάβει χορεύοντας σε σώμα και μυαλό. Αδιαμφισβήτητα η τεχνική του Οριεντάλ θα βελτιώσει την αναπνοή σας και θα σας γυμνάσει με τρόπο «ανατολίτικο».

dancingsteps-gnn

Η ένταση του Χιπ Χοπ θα σας κάνει να αθληθείτε λίγο πιο παιχνιδιάρικα! Η zumba σίγουρα θα φροντίσει την υγεία των μυών σας και την καλή φυσική σας κατάσταση, καθώς θα διδαχθεί για πρώτη φορά στη σχολή αυθεντική Βραζιλιάνικη zumba! Σίγουρα με το πρόγραμμα Latin θα κάνετε την καλύτερη προετοιμασία για το καλοκαίρι και εκπαιδευτικά αλλά και ως ψυχαγωγία!

dancing-steps-emd2

Χωρίς δεύτερη σκέψη αν αναζητάτε οποιαδήποτε δραστηριότητα για το παιδί σας ή και για εσάς τους ιδίους ο χορός είναι η καλύτερη που μπορείτε να βρείτε. Εκπαίδευση και ψυχαγωγία από μία και μόνο ενασχόληση! Στα σίγουρα οφέλη του η βελτίωση της στάσης σώματος, η καλυτέρευση της αναπνοής και φυσικά η ψυχαγωγία!

Οι εγγραφές στη σχολή συνεχίζονται καθημερινά στην οδό Κουντουριώτη 3, ώρες 18.00 έως 22.00 και στο τηλέφωνο 2621030313.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος