FOLLOW US: facebook twitter

Dance LifeSteps Academy: Για τα Σωστά Βήματα

Ημερομηνία: 20-09-2018 | Συντάκτης:

Η Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps αποτελεί το πρώτο και μοναδικό επίσημο εξεταστικό κέντρο ερασιτεχνικών και επαγγελματικών διπλωμάτων (αναγνωρισμένων από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Χοροδιδασκάλων) στην πόλη του Πύργου! Με απλά λόγια, η μοναδική αίθουσα χορού στον Πύργο όπου η διδασκαλία περιλαμβάνει εκτός από χαρά και ευχαρίστηση, επιπλέον ορθή τεχνική και άρτια γνώση του αντικειμένου!

Πολύ συχνά η Ακαδημία διοργανώνει σεμινάρια χορού από γνώστες και επαγγελματίες της εν λόγω τέχνης. Ιδιαίτερα αγαπητοί άνθρωποι και γνωστοί στο ευρύ κοινό από τα τηλεοπτικά show χορού So You Think You Can Dance (τα μέλη της Dance LifeSteps παρακολούθησαν από κοντά το live ημιτελικού της τελευταίας σεζόν) και Dancing With The Stars έχουν προσφέρει τις γνώσεις τους στους μαθητές της Ακαδημίας. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα του Oleksandr Bakharyev, του Τάσου Ξιαρχογιαννόπουλου και της Δέσποινας Λαγουδάκη, ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη σημαντικότατη βοήθεια του κυρίου Πάνου Μεταξόπουλου ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το χορευτικό show του ANT1, αλλά και τους αγαπημένους τους χορευτές, από κοντά. Ωστόσο, άκρως αξιόλογη θα είναι η χορευτική γνώση του Ηλία Λαδά και του Richard Szilagyi στα μέλη της Ακαδημίας!

Επιπλέον η Dance LifeSteps βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των τοπικών διοργανώσεων και κοινωνικό – πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής μας. Συνεχίζει να στηρίζει αξιόλογες προσπάθειες αξιότιμων επαγγελματιών και ανθρώπων της Ηλείας και κυρίως του Πύργου! Συμμετέχοντας φιλικά σε τοπικά δρώμενα ομορφαίνει τις διοργανώσεις με πρωτότυπες και διασκεδαστικές χορογραφίες της κυρίας Μαρίας Πολίτη και τις γεμάτες ενέργεια μαθήτριές της, τις Red LifeSteppers!

Εφόσον λοιπόν αγαπάτε το χορό και επιθυμείτε η διδασκαλία του να γίνει με ευχάριστο και άκρως δημιουργικό τρόπο δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην έδρα της Dance LifeSteps στην οδό Κουντουριώτη 3 (κάθετος Πατρών) ή να καλέσετε στο τηλ. 2621030313. Οι εγγραφές στην Ακαδημία συνεχίζονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 18.00 έως τις 22.00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος